Damian90 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Witam potrzebuje jak najmniejszą klawiature gdzie moge taką kupić nigdzie niemoge znaleść. pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Nie ten dział ;] Np. na Allegro - takie coś i zerknij na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian90 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 ale ja potrzebuje jeszcze mniejszą a na allegro juz lukałem wpisz w google mini keyboard albo mini key to zobaczysz mniejsze. niemoge takich nigdzie znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 No to mniejszych już w zasadzie od tego BTC nie ma. BTW nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macior1231 Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 luknij tu: http://www.gizmos.pl/index.php/2008/10/06/mini-klawiatura-usb/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian90 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Tylko gdzie ją kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 jestem posiadaczem takiego oto zestawu bezprzewodowego do notebooka, i ta kalwiatura tez jest małych rozmiarów, osobno wydzielona numeryczna klawiatura i mala myszka LOGITECH 967428 0100 diNovo Cordless Desktop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) jedyna mini klawiatura jaka mnie kiedyś zainteresowała to było coś w tym guście.. http://www.allegro.pl/item446868159_klawia...ok_hub_usb.html kupowałem dla mamy koleżanki i to że nie chciała mieć na stałe części numerycznej nie oznacza że nigdy nie była potrzebna.. dlatego takie coś był idealnym rozwiązaniem. Edytowane 14 Października 2008 przez ainaruth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Moze cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...