Gość MaRuH Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Witam, posiadam konto online w banku ING Sląskim, i mam taki problem że gdy robie przelew i już mam podać hasło aby przelew został zaksięgowany to przeglądarka mi się zawiesza, i nic nie idzie zrobić, niekiedy się odblokuje i mogę już podać hasło i dokonać przelewu, ale przeważnie zamiera na amen i pomaga tylko ctrl alt delete, używam firefox'a zaktualizowanego do najnowszej wersji, w IE to samo się dzieję, podejrzewam w tym wszystkim javę ale nie mogę jej usunąć bo wtedy już w ogóle nie mogę zrobić przelewu, proszę o pomoc bo trochę to wkurza, człowiek ma trochę rachunków do popłacenia i trzeba się męczyć z godzinę aby wszystkie popłacić bo się wiesza przeglądarka. Edytowane 4 Września 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Witam, posiadam konto online w banku ING Sląskim, i mam taki problem że gdy robie przelew i już mam podać hasło aby przelew został zaksięgowany to przeglądarka mi się zawiesza, i nic nie idzie zrobić, niekiedy się odblokuje i mogę już podać hasło i dokonać przelewu, ale przeważnie zamiera na amen i pomaga tylko ctrl alt delete, używam firefox'a zaktualizowanego do najnowszej wersji, w IE to samo się dzieję, podejrzewam w tym wszystkim javę ale nie mogę jej usunąć bo wtedy już w ogóle nie mogę zrobić przelewu, proszę o pomoc bo trochę to wkurza, człowiek ma trochę rachunków do popłacenia i trzeba się męczyć z godzinę aby wszystkie popłacić bo się wiesza przeglądarka. Raz podczas przelewu zdarzyło mi się to samo, więc zadzwoniłem na infolinie i pani powiedziała, ze to jest wina javy i poleciła mi używać jej w wersji 1.5 upd 9. Oczywiście jej nie posłuchałem i nadal używam wersji najnowszej. Różnica w tym, że ja mam IE 7.0, więc u ciebie zainstalowanie starszej wersji java może pomóc. Edytowane 4 Września 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Ok, zainstaluje starszą javę, i zobaczę co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Firefox 2.x nie jest kompatybilny z java 1.6, u mnie jest dokładnie to samo. Pozostaje korzystać z starszych wersji java lub IE6 lub IE7 w których nie mam żadnych problemów z przelewami na www.ing.pl Ciekawe jak to będzie z Firefox 3.0, ma ktoś o tym jakieś info ? EDIT: Aby przelewy z ing.pl szły bez problemu należny zainstalować TĄ wersje Javy. Przedtem jednak trzeba odinstalować jej inne wersje i zrobić restart kompa. Edytowane 5 Września 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Już wszystko działa jak należy, zainstalowałem starszą wersję javy 1.5.11 i działa :D thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...