Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Przegladarka Się Zawiesza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam konto online w banku ING Sląskim, i mam taki problem że gdy robie przelew i już mam podać hasło aby przelew został zaksięgowany to przeglądarka mi się zawiesza, i nic nie idzie zrobić, niekiedy się odblokuje i mogę już podać hasło i dokonać przelewu, ale przeważnie zamiera na amen i pomaga tylko ctrl alt delete, używam firefox'a zaktualizowanego do najnowszej wersji, w IE to samo się dzieję, podejrzewam w tym wszystkim javę ale nie mogę jej usunąć bo wtedy już w ogóle nie mogę zrobić przelewu, proszę o pomoc bo trochę to wkurza, człowiek ma trochę rachunków do popłacenia i trzeba się męczyć z godzinę aby wszystkie popłacić bo się wiesza przeglądarka.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, posiadam konto online w banku ING Sląskim, i mam taki problem że gdy robie przelew i już mam podać hasło aby przelew został zaksięgowany to przeglądarka mi się zawiesza, i nic nie idzie zrobić, niekiedy się odblokuje i mogę już podać hasło i dokonać przelewu, ale przeważnie zamiera na amen i pomaga tylko ctrl alt delete, używam firefox'a zaktualizowanego do najnowszej wersji, w IE to samo się dzieję, podejrzewam w tym wszystkim javę ale nie mogę jej usunąć bo wtedy już w ogóle nie mogę zrobić przelewu, proszę o pomoc bo trochę to wkurza, człowiek ma trochę rachunków do popłacenia i trzeba się męczyć z godzinę aby wszystkie popłacić bo się wiesza przeglądarka.

Raz podczas przelewu zdarzyło mi się to samo, więc zadzwoniłem na infolinie i pani powiedziała, ze to jest wina javy i poleciła mi używać jej w wersji 1.5 upd 9. Oczywiście jej nie posłuchałem i nadal używam wersji najnowszej.

Różnica w tym, że ja mam IE 7.0, więc u ciebie zainstalowanie starszej wersji java może pomóc.

Edytowane przez markee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firefox 2.x nie jest kompatybilny z java 1.6, u mnie jest dokładnie to samo.

Pozostaje korzystać z starszych wersji java lub IE6 lub IE7 w których nie mam żadnych problemów z przelewami na www.ing.pl

Ciekawe jak to będzie z Firefox 3.0, ma ktoś o tym jakieś info ?

EDIT: Aby przelewy z ing.pl szły bez problemu należny zainstalować wersje Javy. Przedtem jednak trzeba odinstalować jej inne wersje i zrobić restart kompa.

Edytowane przez Armo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi