Piotr77 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Pamiętam że niektóre stacjonarne komputery mają możliwość automatycznego restartu kiedy np wyłączy się prąd. Ustawia się to jakąś opcją w Biosie (jaką?) A jak jest z lapkami? Mam Fujitsu Siemens sprzed 2-3 lat i zależy mi żeby w sytuacji kiedy zabraknie prądu i w końcu wyczerpie się bateria (po około 2 godzinach) sam się włączył kiedy prąd się ponownie pojawi w gniazdku. Może ktoś podpowiedzieć co i jak ustawić w Biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Nikt się z taką funkcją nie spotkał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jezeli taka opcja gdzies w biosie ma byc to tylko w opcjach zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Pamiętam że niektóre stacjonarne komputery mają możliwość automatycznego restartu kiedy np wyłączy się prąd. Ustawia się to jakąś opcją w Biosie (jaką?) A jak jest z lapkami? Mam Fujitsu Siemens sprzed 2-3 lat i zależy mi żeby w sytuacji kiedy zabraknie prądu i w końcu wyczerpie się bateria (po około 2 godzinach) sam się włączył kiedy prąd się ponownie pojawi w gniazdku. Może ktoś podpowiedzieć co i jak ustawić w Biosie? "STATE AFTER POWEROFF" czy coś podobnego. Takie pytanie jest bez sensu, ponieważ ta opcja może się różnie nazywać. Najlepiej ściągnij sobie ze strony producenta opis ustawień biosu dla danego laptopa. PS: W większości laptopów taką opcję będzie trudno znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...