SlideRox Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) Niektórzy z nas pamiętają czasy Spectruma, Commodore i Amigi. Znamy takie tytuły jak Giana Sister, Rick Dangerous, Green Beret, a potem Another World, Dune 2 czy chociazby Flashback. Ale czy zastanawialiscie sie kiedys, jak narodzily sie w ogole gry "komputerowe"? Czy wiecie kto zainspirowal nasza dzisiejsza pasje? Jesli chcecie sie tego dowiedziec, zapraszam serdecznie do obejrzenia tego FILMU: Pong - o tym, jak narodziły się gry I oczywiscie do dyskusji na tym forum o filmie i o nowym serwisie o grach video - GameHot.pl. :) Edytowane 5 Września 2007 przez SlideRox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Nie wiem czy w tym dziale kiedykolwiek pochwaliłem jakąś stronę, każda była jechana :) ale GameHot mi się PODOBA. Co wi ęcej wylądowało w ulubionych. Video recenzje są świetnym pomysłem, a lektor serio bezbłędnie wszystko wypowiada. Jeśli wasza strona wyląduje na wykopie to 100% że oddam na nią głos (wykop). Serio jestem pod wrażeniem tych video relacji. Nie był bym sobą jakbym nie skomentował wyglądu strony :) ale nie ma źle, strona jest czytelna i nie jest brzydka więc oszczędzę normalnego komentarza designu :) zresztą nie ma za co jechać, w wordpressie zbytnio uwolnić fantazji w projektowaniu chyba nie można, a jak na szablon to jest ok. -------------- śWIETNA ROBOTA! UPDATE: Obejżałem sobie wszystkie filmiki ze strony i każdy trzyma poziom. W polsce chyba nikt jeszcze poważnie się za takie video relacje nie brał, więc starajcie się a powinna się narodzić współpraca z wielkimi portalami o grach. BTW. Uprzedzę innych i jako pierwszy wkleję linka do walidacji której niestety strona nie przechodzi poprawnie. Popracujcie nad tym Edytowane 8 Września 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlideRox Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Nie wiem czy w tym dziale kiedykolwiek pochwaliłem jakąś stronę, każda była jechana :) ale GameHot mi się PODOBA. [CIACH] Dzieki wielkie za taka opinie. Przekaze chlopakom. :) Z pewnoscia bedziemy starali sie trzymac poziom, a mysle, ze nawet wciaz podnosic swoje umiejetnosci w tym temacie. :) Byc moze wiec bedzie jeszcze lepiej. Jesli chodzi o walidację, to dzieki wielkie i za to - wkrotce powinnismy czesc z tych wskazan poprawic. Zreszta staramy sie na biezaco poprawiac te najwieksze i najpowazniejsze bledy, potem przyjdzie czas na dopieszczenie kodu. UPDATE: Dodalismy wstepnie do serwisu Wykop.pl Video Zapowiedz StarCrafta II, zgodnie z Twoja sugestia. :) Zapraszamy do glosowania. :) Edytowane 9 Września 2007 przez SlideRox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...