Skocz do zawartości
SlideRox

O Tym, Jak Narodziły Się Gry W Gamehot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy z nas pamiętają czasy Spectruma, Commodore i Amigi. Znamy takie tytuły jak Giana Sister, Rick Dangerous, Green Beret, a potem Another World, Dune 2 czy chociazby Flashback.

Ale czy zastanawialiscie sie kiedys, jak narodzily sie w ogole gry "komputerowe"? Czy wiecie kto zainspirowal nasza dzisiejsza pasje?

Jesli chcecie sie tego dowiedziec, zapraszam serdecznie do obejrzenia tego FILMU:

Pong - o tym, jak narodziły się gry

I oczywiscie do dyskusji na tym forum o filmie i o nowym serwisie o grach video - GameHot.pl. :)

Edytowane przez SlideRox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy w tym dziale kiedykolwiek pochwaliłem jakąś stronę, każda była jechana :) ale GameHot mi się PODOBA. Co wi ęcej wylądowało w ulubionych. Video recenzje są świetnym pomysłem, a lektor serio bezbłędnie wszystko wypowiada. Jeśli wasza strona wyląduje na wykopie to 100% że oddam na nią głos (wykop). Serio jestem pod wrażeniem tych video relacji.

Nie był bym sobą jakbym nie skomentował wyglądu strony :) ale nie ma źle, strona jest czytelna i nie jest brzydka więc oszczędzę normalnego komentarza designu :) zresztą nie ma za co jechać, w wordpressie zbytnio uwolnić fantazji w projektowaniu chyba nie można, a jak na szablon to jest ok.

--------------

śWIETNA ROBOTA!

UPDATE:

Obejżałem sobie wszystkie filmiki ze strony i każdy trzyma poziom. W polsce chyba nikt jeszcze poważnie się za takie video relacje nie brał, więc starajcie się a powinna się narodzić współpraca z wielkimi portalami o grach.

BTW. Uprzedzę innych i jako pierwszy wkleję linka do walidacji której niestety strona nie przechodzi poprawnie. Popracujcie nad tym

Edytowane przez skinny500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy w tym dziale kiedykolwiek pochwaliłem jakąś stronę, każda była jechana :) ale GameHot mi się PODOBA. [CIACH]

Dzieki wielkie za taka opinie. Przekaze chlopakom. :)

Z pewnoscia bedziemy starali sie trzymac poziom, a mysle, ze nawet wciaz podnosic swoje umiejetnosci w tym temacie. :) Byc moze wiec bedzie jeszcze lepiej.

Jesli chodzi o walidację, to dzieki wielkie i za to - wkrotce powinnismy czesc z tych wskazan poprawic. Zreszta staramy sie na biezaco poprawiac te najwieksze i najpowazniejsze bledy, potem przyjdzie czas na dopieszczenie kodu.

UPDATE:

Dodalismy wstepnie do serwisu Wykop.pl Video Zapowiedz StarCrafta II, zgodnie z Twoja sugestia. :) Zapraszamy do glosowania. :)

Edytowane przez SlideRox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi