chicony Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Mam problem nie mogę znaleźć sterowników 64 bitowych do modemu Thomson TCM 390 Digital Broadband. Może ktoś je znalazł proszę o odpowiedź ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 A nie możesz przez złącze ethernetowe podłączyć ten modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chicony Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Mogę podłączyć. Oczywiście. Zmiana złącza rozwiąże mój problem ?! Edytowane 6 Września 2007 przez chicony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Tak, jak podłączysz przez ethernet nie potrzebujesz osobnych sterowników do modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komaro Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ponawiam pytanie, są takie sterowniki ? Mam win 7 x64 i podłączenie przez ethernet nic nie daje chyba że trzeba to jakoś skonfigurować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trzeba, ustaw pobieranie adresu i dnsow na automatyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komaro Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Pomogło wyłączenie na chwile modemu i ponowne podłączenie, tak mi poradzili na inny forum. :) Edytowane 29 Stycznia 2010 przez Komaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...