Mauritius Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Komp jak w syg. do tego DVD + Nagrywarka CD i sprzęty na USB. Chce mieć stabilność przy OC. Max. cena 170 zł. Co myślicie o CHIEFTEC GPS-450AA-101A - 450 W, może jakiś pentagram. Sam nie wiem, doradźcie mi coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Nawet Chieftec GPS 400W starczy spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mauritius Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 jak mam dyche różnicy to wole dopłacić i mam 450 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killero12 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 A cos takiego jak Amacrox Warrior 450PNF?? Niedawno zakupilem i powiem ze jestem zachwycony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 polecam pentagram 460W, jest cichy i ma 3 letnia gwarancje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...