gura Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) RACZEJ WSZYSTKO PODLACZONE TAK JAK TRZEBA A JEDNAK COS NIE GRA !!! moj config to : asus p5k-e e2160 xfx 7900gt corsair vx 450w 2x1gb jakies tanie ale sprawne samsungi monitorek LG m228wa calosc wlozona do antka p182 sprobuje opisac najprosaciej jak umiem : zasilka podlaczona do mobo w 2 miejscach - bajecznie jak z instrukcji, proc siedzi na miejscu jak trzeba, chlodzi go fryzjer. do tego zauwazylem ze podczas wkladania grafy w slot zalacza sie czerwona dioda - prawidlowo no i informuje mnie ze nie siedzi tak jak powinna, oczywiscie dociskam, dopycham delikatnie i siedzi jak trzeba, dioda zapala sie na zielono. z zasilacza podlaczylem kabelek do grafy.( Probowalem wkladac grafiki do obu pci express - ten sam rezultat :( . zaden hdd , dvd nie podlaczone, ram probowalem w roznych konfiguracjach, z jednym, bez, na przemian. Bios zerowany, bateryjka wyjmowana - no nic nie pomaga. KOMP STARTUJE ALE GRAFA NIC NIE WYSWIETLA NA EKRANIE ( sygnal przez dvi - bo tylko 2 takie wyjscia sa ). Monitor przechodzi w stan oszczedzania energii i tyle z mojego blaszaka. PS. monitor sprawny - podlaczony do niego laptop oraz ps2 chodza bajecznie. POMOCY !! Wszelkie pomysly / sugestie mile widziane. DZIEKUJE!!! ps. mam jeden pomysl : z zasilacza na pci-e mam 1 kabel 6 pinowy, ale ze w grafice sa 4 bolce - jak na zwykle 4 pin perypherial to wlasnie ten 4 pinowy wetknalem w nia, innych nie mam, nie pasuja. moze to to ?! Edytowane 5 Września 2007 przez gura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...