kozikpl Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Witam Od zawsze byłem zwolennikiem nvidii, ale po zakupie tv lcd okazało się, że nvidia (przynajmniej moja karta) nie współpracuje z TV tak jakbym chciał (nie będę wgłębiał się w szczegóły) przypadkiem trafiła mi w ręce grafika XT1300 i to jest to czego potrzebuje, niestety ten model jest uszkodzony. Więc pytam się Was, jakbym chciał kupić teraz grafike ATI to co mi polecacie- w tej chwili mam Gigabyte 7300GT i na tym poziomie (może być również troche słabszy) chciałbym kupić ati. Plusem będzie pasywne chłodzenie. Cenowo... jeżeli będzie to wydajność 7300 więc drogo chyba nie będzie, bo i wolałbym taniej :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 2400XT lub 2600pro, najlepiej od Sapphire, HIS lub Asus, ewentualnie jeśli chciałbyś mieć kartę trochę szybszą od standardowej w podobnej cenie to Palit sonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 a musi mieć SM 3.0 ? Jeśli nie, to polecam mocniejszego (jak miałeś 7300GT DDR2, to o wiele) Radka X800GTO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 dzięki za odpowiedzi, zorientuje się w miejscowych sklepach jakie ceny jak i dostępność. dobrze gdybym mógł jeszcze ją sprawdzić przed zakupem- jak współpracuje z TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 hmm, X800GTO nie ma Avivo, UVD itp, a to jednak fajna sprawa :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Copper Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Ja bym takie cos proponowal: ATI - Allegro RADEON X800 128MB ALL-IN-WONDER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 hmm, X800GTO nie ma Avivo, UVD itp, a to jednak fajna sprawa . mógłbyś troche przybliżyć co to jest i co to nam daje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 HD 2600Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 do WDK: jak się sprawuje Twoja grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) TV-OUT nie sprawdzałem, a cenowo i wydajnościowo bliżej jej do 7900GS, aniżeli 7300GT, a ty szukasz coś podobnego do 7300GT i chętniej pasywną, więc proponowałem 2600Pro (najlepiej DDR3), która dodatkowo odciąża cpu przy odtwarzaniu filmów w 1080P, czy 720P, a w grach to coś nieco wyżej od 7600GT (2600 Pro DDR3). Edytowane 6 Września 2007 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 2600 pro wygląda interesująco, ale chyba ważne jest oznaczenie HD, bo kart jest sporo, a HD ma chyba sapphire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 wszystkie maja hd :P najtansze sa chyba od palyta ale sa (a przynajmniej były) problemy wlasnie z palytem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 nowe Pality Sonic na ddr3 można kupić już za 260zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) nowe Pality Sonic na ddr3 można kupić już za 260zł Czy ta byłaby ok: http://www.agito.pl/Seria_HD_2000/Palit_Xp...abTechnicalInfo powiedzcie jaka róznica w wydajności byłaby między 2600 a tą: http://www.agito.pl/seria_hd_2000/sapphire...805.323374.html ps: w tej chwili filmy 1080p niestety nie chodzą płynnie, czy ta grafika może pomóc? mam AMD 64 3500+ Edytowane 9 Września 2007 przez kozikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 różnica pomiędzy tymi kartami jest kolosalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 szukałem czegoś podobnego do 7300GT ale w sumie wogóle nie gram i pomyślałem, że wezme coś tańszego ale... już sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...