niesforny Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 słuchajcie, mam problem z wordem 2007. otóż wszystko dobrze-pięknie, mimo że obawiałem się najgorszego. ale oczywiście coś musiało pójść nie tak - kłopot pojawił się podczas pisania w wordzie - dla lepszego naświetlenia sprawy załączam obrazek: na czerwono zaznaczyłem opisywaną sytuację. tak duże wcięcie pojawia się po pojedynczym wciśnięciu entera! pomimo tego, że w poprzednich wersjach worda pojedyncze naciśnięcie enter posyłało kursor w dół o JEDEN wiersz, na pewno wiecie. a w wersji 2007 kursor zmyka od razu DWA w dół, ech. do licha. pewnie to jakaś oczywista rzecz, ale naprawdę nie mogę tego znaleźć, pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jak się nie mylę, to musisz zmienić w opcjach interlinii odstępy 'przed' i 'po' z auto na 0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesforny Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Jak się nie mylę, to musisz zmienić w opcjach interlinii odstępy 'przed' i 'po' z auto na 0. bomba! działa! dziękuję po stokroć. trzeba jeszcze było zapisać takie ustawienia jako domyślne dla każdego dokumentu. swoją drogą, czemu od razu nie dali jej jako domyślnej... cóż - niezbadane są wyroki micro$oftu. jeszcze raz dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...