honey24 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft...t_a200-1m4.aspx za tą cene?? pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 za 2444,- dostaniesz Asusa X51R o takich samych parametrach, sam mam i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 za 2444,- dostaniesz Asusa X51R o takich samych parametrach, sam mam i polecam asus ma inny procesor mniejsza pamiec i jeszcze inne sa roznice takze to chyba jednak nie to samo. pisze chyba bo do konca sie na tym nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 mylisz sie http://www.allegro.pl/item240609108_asus_x...0_vista_ss.html w avansie jest za 2444,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 mylisz sie http://www.allegro.pl/item240609108_asus_x...0_vista_ss.html w avansie jest za 2444,- bardzo mozliwe dzieki za info jak ktos sie nie zna to sie myli faktycznie badzo podobny w specyfice i duzo tanszy, przemysle jeszcze sprawe. a moze doradzisz mi cos do 2700zl gl do netu muzyki filmow i tv. rozgladam sie juz jakis czas ale metlik mam. bateria to zeby tak ok.2,5h trzymala laptop nowy allegro nie wchodzi w gre. no i procesor nie intel celeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 ja posiadam tego w/w Asusa od jakiegos tygodnia i naprawde jestem zadowolony, ma bardzo rozsadnie rozlozone wszelkiego rodzaju gniazda narazie znalazlem tylko 1 minus, po uruchomieniu visty natychmiastowo przestaja dzialac klawisze pod dosem czyli nie wejdziemy do biosa, gadalem z asusem i maja to naprawiac, ja se wymienilem na 2 model i od razu usunelem viste, zainstalowalem XPka i wszystko ladnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Asus X51R C2D 1.86ghz, 1gb DDR2 667mhz, ATI x1100, 120gb HDD Sata Swoja droga ty wcale nie masz C2d tylko Pentium Dual Core czyli wykastrowanego Yonacha ;) Edytowane 6 Września 2007 przez baxxxio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Swoja droga ty wcale nie masz C2d tylko Pentium Dual Core czyli wykastrowanego Yonacha ;)jak zwal tak zwal :P wielkiej roznicy w wydajnosci chyba nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...