S1Sweet Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) mi tez sie muzyczka bardzo podoba :) leci w kolko podczas jazdy :D ale fizyka mi sie nie podoba :/ nawet bez trybów pomocy jest momentami zbyt podsterowny lub caly sie wychyla bez wzgledu na ruchy kierownicy i dozowanie gazem :/ ale tak dla relaksacji mozna pojezdzic :) Edytowane 13 Września 2007 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Oj, bo jak sie nie umie w zakrety wchodzic to jest podsterowny :P. Nie zapominaj ze to jest drogowe, a nie torowe auto. ;) .Jak dla mnie to m3 da sie swietnie kontrolowac, mozna jechac plynnie, jedynie z lekkimi powerslide'ami ale rowniez jak jest ochota to i podriftowac sie da :). Edytowane 13 Września 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Oj, bo jak sie nie umie w zakrety wchodzic to jest podsterowny :P. Nie zapominaj ze to jest drogowe, a nie torowe auto. ;) .Jak dla mnie to m3 da sie swietnie kontrolowac, mozna jechac plynnie, jedynie z lekkimi powerslide'ami ale rowniez jak jest ochota to i podriftowac sie da :).chyba nie na myszce z klawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 chyba nie na myszce z klawano nie mowilem ze na myszce i klawiaturze, ale gdzie slyszales ze myszka i klawiatura to sprzetu do simracingu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) hmm a myslalem ze zejscie ponizej 2.16 na myszce bedzie wykonalne, ale trudne a tu takie zaskoczenie: 2.14.958 :) myszka + TC1+ABS+DSC, wiem wiem elektronika, ale mysz to nie kierownica :) tak czy siak jestem z siebie dumny :D teraz mysle ze da sie urwac jeszcze sekunde :wink: Edytowane 13 Września 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ciekawe jeszcze ile zakretów poscinane nieprzepisowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Ciekawe jeszcze ile zakretów poscinane nieprzepisowo :P0 :) riplej - ogladajac na widoku zza auta dopiero teraz widze jak szeroko biore wiekszosc zakretow :/ 1-2m od kraweznika :blink: sekunda jest stanowczo do odrobienia :D Edytowane 13 Września 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ja sobie teraz driftuje :lol: znaczy cwicze...czasami cos wyjdzie a zakret pokonany bokiem z widokiem z kabiny...mmmm..swietne uczucie. Najlepiej mi wychodzi technika z uderzeniem w sprzeglo przy zakrecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 0 :) riplej - ogladajac na widoku zza auta dopiero teraz widze jak szeroko biore wiekszosc zakretow :/ 1-2m od kraweznika :blink: sekunda jest stanowczo do odrobienia :D chcialem powiedziec, ze jezdzi sie po torze. tor jest to ten asfalt ograniczony dwiema bialymi liniami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) dokladnie :lol: za te dwa wyjazdy za tor, nalezy sie :26: Edytowane 13 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Powerslave niekiedy poszerzajac tor jazdy jedzie sie znacznie szybciej niz normalnie mieszczac sie na torze przynajmniej 2ma kołami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 panowie moze ktos postawi serek i posmigamy troche? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 dokladnie :lol: za te dwa wyjazdy za tor, nalezy sie :26:ten 1 wyjazd jest konieczny dla uzyskaniu dobrego czas bo inaczej trzeba zdjac palec z gazu i traci sie czas :P a 2 hmm nawet komp tam wyjezdza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) eh czemu ludzie jeszcze nie pojeli ze ta gra to nie destruction derby.. nawet jesli wywalcze pole position w kwalifikacjach to i tak na pierwszym zakrecie malo kto hamuje, no i wiadomo jak to sie konczy... ps. co z tym serwerem ? postawi ktos ?:) Edytowane 13 Września 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 eh czemu ludzie jeszcze nie pojeli ze ta gra to nie destruction derby.. nawet jesli wywalcze pole position w kwalifikacjach to i tak na pierwszym zakrecie malo kto hamuje, no i wiadomo jak to sie konczy... przyzwyczaj sie :D to sa publiczne serwery i tyle. poza tym wiekszosc pewnie kaleczy sie na szczalkach lub myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Mi jak narazie udało się zrobić czas 2:16:799 na myszce z ABS i TC1, ale bez ścinek.. no może poza szykaną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Kamil* Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 hmm.. 1:49:664 klawiatura , full elektronika + bilstein... Gierka jak na darmowe wyścigi-reklamowe wygląda bardzo dobrze, bez zbędnych wodotrysków i świecidełek ;) i chodzi świetnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 uzytkownicy dfp, jak macie ustawione sensitivity hamulcow ? jaka macie taktyke na pierwszy zakret ? Gdzie wyznaczyliscie sobie punkt hamowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Ja punkt hamowania przed T1 wyznaczyłem mniej wiecej jak się konczy ta linia odzielająca wyjazd z boksów. Tu jest replay, 2.14.689, scieta szykana - http://rapidshare.com/files/55450530/Nuerb...14_68x.Vcr.html Edytowane 13 Września 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 uzytkownicy dfp, jak macie ustawione sensitivity hamulcow ? jaka macie taktyke na pierwszy zakret ? Gdzie wyznaczyliscie sobie punkt hamowania ? ustaw sobie poziom przeciwnikow na professional, wlacz kwalifikacje i staraj sie nadazac za nimi to zobaczysz ich punkt hamowania i jesli wyhamowujesz za wczesniej to wydluzaj dystans az bedzie odpowiedni, przy okazji poznasz ~odpowiedni tor jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 komputer chyba troche oszukuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 komputer chyba troche oszukuje ;)czemu tak sadzisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ja punkt hamowania przed T1 wyznaczyłem mniej wiecej jak się konczy ta linia odzielająca wyjazd z boksów. Tu jest replay, 2.14.689, scieta szykana - http://rapidshare.com/files/55450530/Nuerb...14_68x.Vcr.html bez asyst? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 qRde mi sie gierka wiesza w menu kiedy wybieram czy to practice czy to time trials, praktycznie nic nie moge zrobic :( zawsze mam takie problemy z grami simbin'u chyba tj. gt legends, gtr2... ma ktos pomysl na rozwiazanie problemu !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) No nareszcie, zszedłem poniżej 2.14, a dokładniej 2.13.867, wszystkie helpy off (łącznie z autocluch w *.plr), zawiecha bilstein. @mam5gram, bez asyst. Edytowane 13 Września 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 No nareszcie, zszedłem poniżej 2.14, a dokładniej 2.13.867, wszystkie helpy off (łącznie z autocluch w *.plr), zawiecha bilstein. @mam5gram, bez asyst. Tyle to ja z asystami nawet nie moge zrobić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 to normalne ;) bez "wspomagaczy" jak sie przyzwyczai do trybu jazdy tej gry robi sie lepsze czasy ;) btw. wole lfs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 miałem we wakacje to szczęście być na Nuerburgu, w swoim czasie zapodam zdjęcia z Oldtimer Grand Prix. Niesamowite wrażenia wizualne i dźwiękowe, wspaniała atmosfera także poza torem. Słynne skrzyżowanie... Gummi !!! Będę jeździł tam kiedy tylko będę mógł - to uzależnienie. Nie przejechałem się po Nordschleife - sprawdzają stan auta - bilet 12 euro - karnet 12 okrążeń po 8 euro. wróciłem do domu a tu taka niespodzianka - możliwość jazdy po tym torze w M3 na kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 a tu taka niespodzianka - możliwość jazdy po tym torze w M3 na kompie.no to czekac Cie kolejna niespodzianka, bo w grze nie ma Nordschleife tylko Nurburgring... niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 No w końcu zszedłem poniżej 2.15 mój czas to 2.14.975. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...