krzyss Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 ok, dziala, zrobilem reinstall jezdze pod nickiem: krzys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Jezdzi się bardzo fajnie, choc na początku samochod wydał mi się ekstremalnie wolny (to przez to ostatnio jezdzilem troche szybszymi samochodami w rFactor). Ale fajnie się M3 prowadzi, łatwo ucieka [gluteus maximus], którą to bardzo łatwo znowu przywrócic do porządku, drifty jak najbardziej mozliwe. Zastanawiam się czy w rzeczywistosci wóz tez jest taki łatwy do okiełznania. To moze panowie pochwalicie sie swoimi czasami na Nurburgring GP, ja po ok. 10 okrazeniach mam 2.20.xx min, wszystkie helpy wylączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Jest jakaś aktualizacja do tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Jest jakaś aktualizacja do tej gry? tez pisze ze musi sie uaktualnic gre by grac przez neta? mi tylko raz udalo sie podlaczyc do gry a teraz ten komunikat widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 No widać coś robią. Bo przez cały dzień nie było problemu tylko teraz. Na oficjalnej stronie niczego na razie nie ma. Zobaczymy ... poczekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 O wiele szybszy ::: LINK ::: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Nowe BMW M3 jest świetne, gra też wygląda ładnie i fizyka jest niczego sobie. Edytowane 11 Września 2007 przez Andżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 teraz sie polaczylem ale z gry mnie wywalilo i pojawil sie znany komunikat o bledach wysylaj badz anuluj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 OMG... Dajcie mi cos czym bede potrafic jezdzic :) Na razie umiem po kilku h zabawy zrobic 2:24:460 na myszce xD Tylko ABS... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Jaki macie sterring lock i speed sensivity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 speed sensitivity na 0, steering lock na 14, ale to przy ustawieniu kiery na 540 stopni. Z czasem zszedlem do 2:17:2x, wszystkie helpy off, zawiecha bilstein. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 fajna gierka, szczegolnie ze za free :) szkoda tylko ze nie ma Nordschleife :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 uu to widze ze i ja dzisiaj musze czasy ponabijac bo narazie gralem ze 2 min i wydaje sie naprawde fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Za drugim razem 2.21.172 na standardowych zawiasach ale niestety z ABS :/ z ABS da się zejść poniżej 2.20 na standardowych zawiasach. Co do jazdy to BMW z RACE 07 wyścigowe prowadzi się nie porównywalnie lepiej :x Wiem niby głupi sim a różnice w prowadzeniu są ogromne :D Edit 2.20.164... zaraz zejdę poniżej 20 ;] na abs oczywiście i seryjnyn zawieszeniu Edit2: 2.19.420 hmmm ponizej 19 też się da zejść ;] Edytowane 11 Września 2007 przez Andżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 no bo bmw z race 07 to zupelnie inny samochod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Na moim Formula Force GP ciezko mi sie jezdzilo na sterring lock 20 - nie moglem zejsc pozniej 2:20.xx. A teraz zmienilem na 24 i z kilkoma bledami bez problemow smignalem 2:16.7xx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 No i da się z samym ABSem na sprężynach zwykłych poniżej 2.19. Nowy czas 2.18.107. Poniżej 18 też się musi dać... ale już mi się nie chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 A mi sie udało wykrecic 2.15.7xx, helpy off, bilstein. Ale widziałem, że ludzie robią 2.13.9xx, takze jeszcze daleka droga przede mna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Zagrałem chwilkę i jestem mile zaskoczony. Grafika nawet przyjemna, własności jezdne chyba też są ok .. no i M3 ..... :) Pamiętajmy że gra jest za free B-) Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) A mi sie udało wykrecic 2.15.7xx, helpy off, bilstein. Ale widziałem, że ludzie robią 2.13.9xx, takze jeszcze daleka droga przede mna. Ja wykręciłem 2.15.56 ale skoro mówisz, że ludziki kręcą 2.13 wysokie to lecę dalej śmigać ;) Edytowane 11 Września 2007 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ja kręcę 2.19.1 na zwykłym zawieszeniu bez ABSu, słabo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 troche pokatowalem moje M3 i... TC OFF, ABS ON, DSC ON - 2.17.9xx TC OFF, ABS OFF, DSC ON - 2.19.xxx TC OFF, ABS OFF, DSC OFF - 2.20.xxx dodam ze gram na myszce, z lepszym zawieszeniem :) na gryzoniu bez ABS nie da sie wejsc w zakret na koncu prostej startowej bo wynosi na lewo, a DSC przydaje sie na tym samym zakrecie bo wtedy wcisniety gaz an tym samym zakrecie na 2 biegu nie powoduje baczkow :P podobnie na zakretach lewy prawy kawalek dalej :) bez TC mozna zyc, na starcie troche daje tylka, ale potem nie odczuwam zbytniej roznicy w braku kontroli trakcji ogolnie gra za darmoche syci :D gdyby tylko w niedalekiej przyszlosci dalo sie konwertowac trasy z GTR2 to bedzie miod :) gral ktos z was po necie? czy dalej problem z update/zlym loginem, a moze hamachi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) U mnie nie może połączyć się z serverem i lipa a bym sobie po sieci pograł. EDIT Własnie się polaczylem i zarejestrowalem Edytowane 11 Września 2007 przez Andżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 fajna gierka, szczegolnie ze za free :) szkoda tylko ze nie ma Nordschleife :(Znam ten bol. IMHO gdyby dal wlasnie ten tor... Ale grafika jest swietna , model jazdy czyli fizyka ok. Gram w to , a w zasadzie miedzy GTL i GTR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) coś mało tras do pojeżdżenia .. ;] 2:20.6 to mój czas na drugim lapie (1 bez pomiaru, drugi spin, trzeci czas tak żeby być 100% szczerym), zawias seria, koła 19, z helpów abs only, KLAWIATURA :P gra chodzi pięknie, 1680, full, aa l1 >50fps z 11 furkami przede mną , x800gto po lekkim oc. btw - mamy świetny model nowej m3, tylko patrzeć jak wpadnie do rf, mbwr i całej reszty ;) Edytowane 12 Września 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ale imho wyłączanie ABS w samochodzie mija sie trochę z celem. Realizmu to to nie dodaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Mój czas 2:26. Szału nie ma ale powoli rozkminiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 ja 2:25 zrobiłem :D tyle ze troche dziwnie mi sie jedzi :/ jestem do lfs przyzwyczajony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Panowie a mi po starcie gra sie wiesza i chce wysylac raport do MS. Czy to moze byc wina procka AthlonXP 3000+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 2.16.278 bilstein, TC1, ABS, DSC mysle ze na myszce da sie spokojnie zejsc ponizej 2.16 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...