Skocz do zawartości
Gość Andżej

Bmw M3 Challenge

Rekomendowane odpowiedzi

Jezdzi się bardzo fajnie, choc na początku samochod wydał mi się ekstremalnie wolny (to przez to ostatnio jezdzilem troche szybszymi samochodami w rFactor). Ale fajnie się M3 prowadzi, łatwo ucieka [gluteus maximus], którą to bardzo łatwo znowu przywrócic do porządku, drifty jak najbardziej mozliwe. Zastanawiam się czy w rzeczywistosci wóz tez jest taki łatwy do okiełznania.

To moze panowie pochwalicie sie swoimi czasami na Nurburgring GP, ja po ok. 10 okrazeniach mam 2.20.xx min, wszystkie helpy wylączone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za drugim razem 2.21.172 na standardowych zawiasach ale niestety z ABS :/ z ABS da się zejść poniżej 2.20 na standardowych zawiasach. Co do jazdy to BMW z RACE 07 wyścigowe prowadzi się nie porównywalnie lepiej :x Wiem niby głupi sim a różnice w prowadzeniu są ogromne :D

Edit 2.20.164... zaraz zejdę poniżej 20 ;] na abs oczywiście i seryjnyn zawieszeniu

Edit2: 2.19.420 hmmm ponizej 19 też się da zejść ;]

Edytowane przez Andżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie udało wykrecic 2.15.7xx, helpy off, bilstein. Ale widziałem, że ludzie robią 2.13.9xx, takze jeszcze daleka droga przede mna.

Ja wykręciłem 2.15.56 ale skoro mówisz, że ludziki kręcą 2.13 wysokie to lecę dalej śmigać ;)

Edytowane przez bobson37

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche pokatowalem moje M3 i...

TC OFF, ABS ON, DSC ON - 2.17.9xx

TC OFF, ABS OFF, DSC ON - 2.19.xxx

TC OFF, ABS OFF, DSC OFF - 2.20.xxx

dodam ze gram na myszce, z lepszym zawieszeniem :)

na gryzoniu bez ABS nie da sie wejsc w zakret na koncu prostej startowej bo wynosi na lewo, a DSC przydaje sie na tym samym zakrecie bo wtedy wcisniety gaz an tym samym zakrecie na 2 biegu nie powoduje baczkow :P podobnie na zakretach lewy prawy kawalek dalej :) bez TC mozna zyc, na starcie troche daje tylka, ale potem nie odczuwam zbytniej roznicy w braku kontroli trakcji

ogolnie gra za darmoche syci :D gdyby tylko w niedalekiej przyszlosci dalo sie konwertowac trasy z GTR2 to bedzie miod :)

gral ktos z was po necie? czy dalej problem z update/zlym loginem, a moze hamachi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nie może połączyć się z serverem i lipa a bym sobie po sieci pograł.

EDIT Własnie się polaczylem i zarejestrowalem

Edytowane przez Andżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajna gierka, szczegolnie ze za free :) szkoda tylko ze nie ma Nordschleife :(

Znam ten bol. IMHO gdyby dal wlasnie ten tor... Ale grafika jest swietna , model jazdy czyli fizyka ok. Gram w to , a w zasadzie miedzy GTL i GTR2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś mało tras do pojeżdżenia .. ;]

2:20.6 to mój czas na drugim lapie (1 bez pomiaru, drugi spin, trzeci czas tak żeby być 100% szczerym), zawias seria, koła 19, z helpów abs only, KLAWIATURA :P

gra chodzi pięknie, 1680, full, aa l1 >50fps z 11 furkami przede mną , x800gto po lekkim oc.

btw - mamy świetny model nowej m3, tylko patrzeć jak wpadnie do rf, mbwr i całej reszty ;)

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi