Skocz do zawartości
Gość Andżej

Bmw M3 Challenge

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj wpadłem na ten temat i patrze że ciekawa gierka za free. Sciągłem, dziś zainstalowałem no i całkiem przyjamne wrażenia. Jedno trzeba przyznać - jest naprawde trudno z wyłączonymi AIDami, praktycznie jakbym 1 raz siadał do ścigałki :D Szkoda zę tylko 1 bryka, no ale dość fajna. Nie mam zbyt super kompa no i razi mnie optymalizacja - gdy włączony mam cały hud obraz się przycina... :? :? Szkoda że nie mam kiery... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wy na Nur GP otrzymujecie czasy 2:13/14 ?? :| Chocby nie wiem co, nie jestem w stanie dojechac ponizej 2:25 do mety, a wy ponad 10s szybciej jedziecie :|

Chyba ze ja nie wiem, na Nur Sprint jezdzicie -.-

Edytowane przez Reaktiv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierdalał jak Szumi i to jeszcze ma myszce ?

A co ma do tego myszka? i nie, nie mowie ze odrazu mam robic takie czasy, tyle ze nie widze jak narazie mozliwosci na przejechanie tego tak szybko ... dlatego dziwie sie ze jest sie w stanie w ogole tak szybko to przejechac... no widac musze jeszcze troche pojezdzic...

Tak w ogole, ma ktos sposob na podjasnienie gry? bo mam zleksza wypalony monitor i czasem trasy nie widze :|

Gamma.exe nie dziala, w sterownikach podjasnienie tez nie lapie ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chetnie pojeździł on-line, ale musze poćwiczyć troszke, a nawet więcej niż troszke :wink:

Mam takie samo pytanie jak Reaktiv, jak podjaśnić grę bo też mam taki mniej jasny monitor i w grach zawsze za ciemno.

Edytowane przez ::snoopy::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trzeba przyznac ze sim wypas. Jak sie chce bokami dluzej pojezdzic to standard zawiecha rekomendowana ;) Do jazdy typowo torowej "bilstein" jest w sam raz chociaz moglobyc ciut lepiej ;)

Wczoraj i przedwczoraj jezdzilem w sumie bokami na 900 z sekwencja czerpiac fun z jazdy, ale zachecony waszymi czasami pojechalem przed chwila 6 kolek liczonych i na razie 2:13:1 bez helpow i bez autoclutcha na sekwencji z uzywaniem sprzegla do zmiany biegow ;)

Edytowane przez Karas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierdalał jak Szumi i to jeszcze ma myszce ?

kurna jeszcze bys sie zdziwil... pogadaj z Miazga jakie on czasy wykrecal na myszce w gtr2... do tej pory nie moge jego czasow pobic chodz jezdze na kierownicy... wbrew pozorom mozna sie tak wprawic ze na myszce bedziesz mial lepsze czasy niz na kierze.. czemu? mniej ruchow wykonujesz.. a jezeli je wykonujesz to szybciej niz machac kierownica ktora jeszcze stawia opory i drzy podczas dzialania ff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo rozwiazania jak w racerze, cala szerokosc monitora to skrecanie, wysokosc przyspieszanie/hamowanie :D ale czasami za duzo trzeba bylo machac i nie bylo zadnego wskaznika, trzeba bylo jechac na czuja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trzeba przyznac ze sim wypas. Jak sie chce bokami dluzej pojezdzic to standard zawiecha rekomendowana ;) Do jazdy typowo torowej "bilstein" jest w sam raz chociaz moglobyc ciut lepiej ;)

Wczoraj i przedwczoraj jezdzilem w sumie bokami na 900 z sekwencja czerpiac fun z jazdy, ale zachecony waszymi czasami pojechalem przed chwila 6 kolek liczonych i na razie 2:13:1 bez helpow i bez autoclutcha na sekwencji z uzywaniem sprzegla do zmiany biegow ;)

Nie no Karas respect, po 6 kolkach zejsc do niskich 2.13, ja chyba po 100 kolkach zszedlem ponizej 2.14, ale ty to alien jestes, wiec sie nie liczysz :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty to widzę, że jako właściciel kierownicy i znawca drifftingu wszystkie rozumy pozjadałeś. Wypadałoby okazać trochę szacunku innym zamiast się rzucać na prawo i lewo. Dorośnij. Najlepszą receptą jest po prostu jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. A przy tym obserwować jak to robią najlepsi. Oczywiście, najlepsza do tej gry jest kierownica ale niewątpliwie niektórzy także doświadczą radość z gry na klawiaturze. Bez względu kto na czym jeździ należy mu się szacunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Ty to widzę, że jako właściciel kierownicy i znawca drifftingu wszystkie rozumy pozjadałeś. Wypadałoby okazać trochę szacunku innym zamiast się rzucać na prawo i lewo. Dorośnij. Najlepszą receptą jest po prostu jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. A przy tym obserwować jak to robią najlepsi. Oczywiście, najlepsza do tej gry jest kierownica ale niewątpliwie niektórzy także doświadczą radość z gry na klawiaturze. Bez względu kto na czym jeździ należy mu się szacunek.

Slowa godne pochwaly, kazdemu graczowi nalezy sie szacunek, laczy nas pasja do komputerow, do gier, sprzetu i wszystkiego co pokrewne ;]

Kazdemu z osobna naleza sie podziekowania, ze jest tutaj, ze jestesmy jedna wielka spolecznoscia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam DFP , popierdalam na niej non stop i ani czasow z Simracingu nie mam , ani czasow z Pure odnosnie BMW... Moj max to 1.46 na Sprincie i 2.22 na GP...wiec nawet do myszek nie moge dobic... W GTR'y gram juz ponad rok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam DFP , popierdalam na niej non stop i ani czasow z Simracingu nie mam , ani czasow z Pure odnosnie BMW... Moj max to 1.46 na Sprincie i 2.22 na GP...wiec nawet do myszek nie moge dobic... W GTR'y gram juz ponad rok...

Najlepiej jechac z kompem na pro, ja tak zaczalem i czas z 2:34 spadl mi do 2:19 :] na myszce. Teraz musze zaczac studiowac jak komp jedzie i jak wchodzic w zakrety szybciej, bo 5s to duzo, a chce osiagnac 2:14 xD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj śmiałem onlajn na jakimś open serwerze i lipa,, na starcie owszem masakra, ostatecznie po 5 lapach byłem 3ci z marnymi szansami na dogonienie kogoś przede mną a potem jakieś przycięcie i mnie wywaliło ;)

dzisiaj śmigałem po lanie z kumplem - kozacko :D

hotlapów nie robię umiarkowany to ma wpływ na rzeczywisty racing gdzie trzeba się mieścić w grupie, nie wjeżdżać w pupe i szukać sposobności do wyprzedzania ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na publicznych serwerach to lipa a nie sciganie, kolesie bawią się w destruction derby, zawyczaj przed T1 dostaje się cios w plecy, niektórzy nawet pod prąd jezdzą... ehh.

No to może jakiś wyścig z ludźmi z PRS ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos chce to moge postawic serwer, mozecie sobie posmigac [;

Ja sam nie gram ostatnio za duzo, ale gierka fajna, milo posmigac BMW ;]

Nazwa Serwera: purepc_pl

Haslo Serwera: purepc

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi