forest kila zbila Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 zrobiłem 2.17 na zmienionym zawiasie ;) z klawiatury ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ja to musze pocwiczyc wiecej, jak narazie po chyba 5 okrazeniach 2:31 rekord moj :< , nie wygodnie mi sie na myszce jezdzi ;( takie G25 by sie przydalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Wczoraj wpadłem na ten temat i patrze że ciekawa gierka za free. Sciągłem, dziś zainstalowałem no i całkiem przyjamne wrażenia. Jedno trzeba przyznać - jest naprawde trudno z wyłączonymi AIDami, praktycznie jakbym 1 raz siadał do ścigałki :D Szkoda zę tylko 1 bryka, no ale dość fajna. Nie mam zbyt super kompa no i razi mnie optymalizacja - gdy włączony mam cały hud obraz się przycina... :? :? Szkoda że nie mam kiery... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Jak wy na Nur GP otrzymujecie czasy 2:13/14 ?? :| Chocby nie wiem co, nie jestem w stanie dojechac ponizej 2:25 do mety, a wy ponad 10s szybciej jedziecie :| Chyba ze ja nie wiem, na Nur Sprint jezdzicie -.- Edytowane 14 Września 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierd[ciach!] jak Szumi i to jeszcze ma myszce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 dlaczego moge zmieniac biegi bez sprzegla mimo ze ustawilem w opcjach "hold button for gear" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierdalał jak Szumi i to jeszcze ma myszce ? A co ma do tego myszka? i nie, nie mowie ze odrazu mam robic takie czasy, tyle ze nie widze jak narazie mozliwosci na przejechanie tego tak szybko ... dlatego dziwie sie ze jest sie w stanie w ogole tak szybko to przejechac... no widac musze jeszcze troche pojezdzic... Tak w ogole, ma ktos sposob na podjasnienie gry? bo mam zleksza wypalony monitor i czasem trasy nie widze :| Gamma.exe nie dziala, w sterownikach podjasnienie tez nie lapie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 widze ze nie ma chetnych do pojezdzenia razem, gra za free, tylko postawic serwer i grac. gdybym mial wiekszy upload to bym mogl postawic ale mam tylko 256kbs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) Ja bym chetnie pojeździł on-line, ale musze poćwiczyć troszke, a nawet więcej niż troszke :wink: Mam takie samo pytanie jak Reaktiv, jak podjaśnić grę bo też mam taki mniej jasny monitor i w grach zawsze za ciemno. Edytowane 14 Września 2007 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) No trzeba przyznac ze sim wypas. Jak sie chce bokami dluzej pojezdzic to standard zawiecha rekomendowana ;) Do jazdy typowo torowej "bilstein" jest w sam raz chociaz moglobyc ciut lepiej ;) Wczoraj i przedwczoraj jezdzilem w sumie bokami na 900 z sekwencja czerpiac fun z jazdy, ale zachecony waszymi czasami pojechalem przed chwila 6 kolek liczonych i na razie 2:13:1 bez helpow i bez autoclutcha na sekwencji z uzywaniem sprzegla do zmiany biegow ;) Edytowane 14 Września 2007 przez Karas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierdalał jak Szumi i to jeszcze ma myszce ? kurna jeszcze bys sie zdziwil... pogadaj z Miazga jakie on czasy wykrecal na myszce w gtr2... do tej pory nie moge jego czasow pobic chodz jezdze na kierownicy... wbrew pozorom mozna sie tak wprawic ze na myszce bedziesz mial lepsze czasy niz na kierze.. czemu? mniej ruchow wykonujesz.. a jezeli je wykonujesz to szybciej niz machac kierownica ktora jeszcze stawia opory i drzy podczas dzialania ff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Moral z tego taki ze potrzeba myszki z analogowymi przyciskami [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 albo rozwiazania jak w racerze, cala szerokosc monitora to skrecanie, wysokosc przyspieszanie/hamowanie :D ale czasami za duzo trzeba bylo machac i nie bylo zadnego wskaznika, trzeba bylo jechac na czuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 swoja droga FF jest koszmarny :D w tej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 chciałbym powtorzyc swoje pytanie dotyczace wieszania sie gry w menu... mam tak z niemalze kazda gra "simbin'u" Spotkal sie ktos z takim czyms? Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 No trzeba przyznac ze sim wypas. Jak sie chce bokami dluzej pojezdzic to standard zawiecha rekomendowana ;) Do jazdy typowo torowej "bilstein" jest w sam raz chociaz moglobyc ciut lepiej ;) Wczoraj i przedwczoraj jezdzilem w sumie bokami na 900 z sekwencja czerpiac fun z jazdy, ale zachecony waszymi czasami pojechalem przed chwila 6 kolek liczonych i na razie 2:13:1 bez helpow i bez autoclutcha na sekwencji z uzywaniem sprzegla do zmiany biegow ;) Nie no Karas respect, po 6 kolkach zejsc do niskich 2.13, ja chyba po 100 kolkach zszedlem ponizej 2.14, ale ty to alien jestes, wiec sie nie liczysz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 dlaczego moge zmieniac biegi bez sprzegla mimo ze ustawilem w opcjach "hold button for gear" ? ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ale czas leci przy tej grze :D No jak narazie to poprawilem sie o 14s :D jeszcze do nadrobienia mam 6s do was :D ... czeka mnie sporo kolek :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierdalał jak Szumi i to jeszcze ma myszce ? A Ty to widzę, że jako właściciel kierownicy i znawca drifftingu wszystkie rozumy pozjadałeś. Wypadałoby okazać trochę szacunku innym zamiast się rzucać na prawo i lewo. Dorośnij. Najlepszą receptą jest po prostu jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. A przy tym obserwować jak to robią najlepsi. Oczywiście, najlepsza do tej gry jest kierownica ale niewątpliwie niektórzy także doświadczą radość z gry na klawiaturze. Bez względu kto na czym jeździ należy mu się szacunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 A Ty to widzę, że jako właściciel kierownicy i znawca drifftingu wszystkie rozumy pozjadałeś. Wypadałoby okazać trochę szacunku innym zamiast się rzucać na prawo i lewo. Dorośnij. Najlepszą receptą jest po prostu jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. A przy tym obserwować jak to robią najlepsi. Oczywiście, najlepsza do tej gry jest kierownica ale niewątpliwie niektórzy także doświadczą radość z gry na klawiaturze. Bez względu kto na czym jeździ należy mu się szacunek. Slowa godne pochwaly, kazdemu graczowi nalezy sie szacunek, laczy nas pasja do komputerow, do gier, sprzetu i wszystkiego co pokrewne ;] Kazdemu z osobna naleza sie podziekowania, ze jest tutaj, ze jestesmy jedna wielka spolecznoscia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 a co Ty myślałeś że odrazu będziesz popierdalał jak Szumi i to jeszcze ma myszce ? Mam DFP , popierdalam na niej non stop i ani czasow z Simracingu nie mam , ani czasow z Pure odnosnie BMW... Moj max to 1.46 na Sprincie i 2.22 na GP...wiec nawet do myszek nie moge dobic... W GTR'y gram juz ponad rok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 no to czekac Cie kolejna niespodzianka, bo w grze nie ma Nordschleife tylko Nurburgring... niestety no przecież to oczywiste... na Nuerburgring raczej zwykły śmiertelnik nie pojeździ - tylko wyścigi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 No ja niestety zrobiłem 2:28:744. Na klawiaturze z automatyczna skrzynia biegów. Do was to mi brakuje i to sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Mam DFP , popierdalam na niej non stop i ani czasow z Simracingu nie mam , ani czasow z Pure odnosnie BMW... Moj max to 1.46 na Sprincie i 2.22 na GP...wiec nawet do myszek nie moge dobic... W GTR'y gram juz ponad rok... Najlepiej jechac z kompem na pro, ja tak zaczalem i czas z 2:34 spadl mi do 2:19 :] na myszce. Teraz musze zaczac studiowac jak komp jedzie i jak wchodzic w zakrety szybciej, bo 5s to duzo, a chce osiagnac 2:14 xD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 wczoraj śmiałem onlajn na jakimś open serwerze i lipa,, na starcie owszem masakra, ostatecznie po 5 lapach byłem 3ci z marnymi szansami na dogonienie kogoś przede mną a potem jakieś przycięcie i mnie wywaliło ;) dzisiaj śmigałem po lanie z kumplem - kozacko :D hotlapów nie robię umiarkowany to ma wpływ na rzeczywisty racing gdzie trzeba się mieścić w grupie, nie wjeżdżać w pupe i szukać sposobności do wyprzedzania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Na publicznych serwerach to lipa a nie sciganie, kolesie bawią się w destruction derby, zawyczaj przed T1 dostaje się cios w plecy, niektórzy nawet pod prąd jezdzą... ehh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Na publicznych serwerach to lipa a nie sciganie, kolesie bawią się w destruction derby, zawyczaj przed T1 dostaje się cios w plecy, niektórzy nawet pod prąd jezdzą... ehh. No to może jakiś wyścig z ludźmi z PRS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Mozliwe ze zostanie postawiony serwer do 18tej. Zreszta szukaj na PRS. Edytowane 15 Września 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostromo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Niech ktos gdzies wrzuci replay'a z czasem ~ 2.13. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Jak ktos chce to moge postawic serwer, mozecie sobie posmigac [; Ja sam nie gram ostatnio za duzo, ale gierka fajna, milo posmigac BMW ;] Nazwa Serwera: purepc_pl Haslo Serwera: purepc Edytowane 15 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...