thuGG Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Niech ktos gdzies wrzuci replay'a z czasem ~ 2.13. Pozdro Prosze bardzo: http://rapidshare.com/files/55940559/Nuerb...13_867.Vcr.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Jak ktos chce to moge postawic serwer, mozecie sobie posmigac [; Ja sam nie gram ostatnio za duzo, ale gierka fajna, milo posmigac BMW ;] Nazwa Serwera: purepc_pl Haslo Serwera: purepc cos nie moge sie podlaczyc wyskakuje mi ino ze moge podlaczyc sie tylko podczas praktyk... a jak patrze to wlasnie sa praktyki :blink: wiec nie wiem ocb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Za chwile po raz kolejny odpale gre, te same ustawienia, sorry za problemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 nie widzę takiego servera :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) jak by ktos cos zakladal to dajcie znac :P Edytowane 15 Września 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 coś nie łączy też wyskakuje z tym practice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Prosze bardzo: http://rapidshare.com/files/55940559/Nuerb...13_867.Vcr.html Niezły przejazd. Na czym grasz? BTW, gdzie trzeba się zarejestrować żeby móc grać przez net? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 BTW, gdzie trzeba się zarejestrować żeby móc grać przez net?W menu "internet" w zakładce "register" ;) Proponuję wieczorkiem spróbować jeszcze raz z tym stawianiem serwera, niestety ja się nie piszę ponieważ nie wiem co będę robił za 5 min. a co dopiero wieczorem. Jakby co to pojawię się jako Matti w szarej furce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 W menu "internet" w zakładce "register" ;) Proponuję wieczorkiem spróbować jeszcze raz z tym stawianiem serwera, niestety ja się nie piszę ponieważ nie wiem co będę robił za 5 min. a co dopiero wieczorem. Jakby co to pojawię się jako Matti w szarej furce :) Oki, dzięki, niedopatrzyłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Panowie, mam taki problem. Po paru minutach gry nastepuje taki jakby zwis, ale nie do konca ;) Wylacza sie monitor, ale komp sie nie wiesza, bo jak zminimalizuje gre, to slysze normalnie dzwieki w Windzie, nawet jak na slepo puscilem muze, to leciala bez problemu, ale monitor pozostaje wylaczony. Pomaga jedynie reset. Wyglada to na wylaczanie sie karty graficznej, ale takie cos dzieje sie tylko w tej grze. Karta nie krecona, w stresie jakies 55C, GTA SA, UT2004, Bioshock, wszystkie te gry smigaja jak zloto. Wie ktos moze co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Niezły przejazd. Na czym grasz? Logitech Driving Force Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Panowie, mam taki problem. Po paru minutach gry nastepuje taki jakby zwis, ale nie do konca ;) Wylacza sie monitor, ale komp sie nie wiesza, bo jak zminimalizuje gre, to slysze normalnie dzwieki w Windzie, nawet jak na slepo puscilem muze, to leciala bez problemu, ale monitor pozostaje wylaczony. Pomaga jedynie reset. Wyglada to na wylaczanie sie karty graficznej, ale takie cos dzieje sie tylko w tej grze. Karta nie krecona, w stresie jakies 55C, GTA SA, UT2004, Bioshock, wszystkie te gry smigaja jak zloto. Wie ktos moze co jest grane ? pokombinuj ze sterami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 pokombinuj ze sterami ;) Ja dopiero dzisiaj zainstalowalem gierke i musze powiedziec ze spoko gra jak za free to popas. Jezdzi ktos teraz?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 cos multiplayer zaczyna sie pieprzyc :/ czesto nie da sie polaczyc do lobby, jesli juz sie tam znajde to nei moge sie podlaczyc do polowy serverow :| daje join i nic, w dodatku w samej grze tez sa bledy:/ sciagam sie w kwalifikacjach wykrecam jakies czasy, nagle jest race i to jaki czas wykrecilem sie nie liczy, spawnuje sie na trasie przed pitstopem, a nie na trasie przed startem gdzie sie zaczyna wyscig :/ nie da sie wtedy nic zrobic, powrot do pitstopu nic eni daje ciagly spawn w dziwnym miejscu, a jak chce sie cofnac na wstecznym do punku staru zostaje zdyskwalifikowany za jazde w zla strone:| czasami bywa tak ze na starcie zespawnuja sie 3 osoby a 10 w tym wyzej przezemnie wymienionym miejscu i nic nie da sie zrobic :/ czasami tez po polaczniu sie z serverem w momencie gdy wczytuje mi graczy .exe wysypuje mi sie i widze raport o bledzie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 cos multiplayer zaczyna sie pieprzyc :/ czesto nie da sie polaczyc do lobby, jesli juz sie tam znajde to nei moge sie podlaczyc do polowy serverow :| daje join i nic, w dodatku w samej grze tez sa bledy:/ sciagam sie w kwalifikacjach wykrecam jakies czasy, nagle jest race i to jaki czas wykrecilem sie nie liczy, spawnuje sie na trasie przed pitstopem, a nie na trasie przed startem gdzie sie zaczyna wyscig :/ nie da sie wtedy nic zrobic, powrot do pitstopu nic eni daje ciagly spawn w dziwnym miejscu, a jak chce sie cofnac na wstecznym do punku staru zostaje zdyskwalifikowany za jazde w zla strone:| czasami bywa tak ze na starcie zespawnuja sie 3 osoby a 10 w tym wyzej przezemnie wymienionym miejscu i nic nie da sie zrobic :/ czasami tez po polaczniu sie z serverem w momencie gdy wczytuje mi graczy .exe wysypuje mi sie i widze raport o bledzie :blink: No z tym laczeniem cos jest nie tak bo umnie tez sie wali, raz jest wszystko ok a innym razem lipa. Ale wkoncu gierka za free to co tu wymagac. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 tak sobie gralem po necie... "najszybsza myszka w Polsce?" :D wiec moge stwierdzic ze 2.13 na myszce jest do zrobienia, coprawda eletronika ON, ale wiadomo ze mysz to nie kiera, a niektorzy na kierze z elektronika maja problem z takim czasem (nie zebym sie chwalil :P) czas spac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Witam po przerwie. Mi też gierka się wysypuje co kilka okrążeń. Obojętnie czy w SLI czy bez. Stery ostatnie oficjalne. Ale dawno nie jeździłem bo czasy straszne kręcę... BTW: Powerslave - co to za program na górze ekranu, który Cię informuje o temperaturach itp? Dzięki Powerslave, jak tylko będę mógł to na multi się piszę. Edytowane 17 Września 2007 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 rivatuner moze sie dzis na wieczor jakas ekipa zgadamy na powiedzmy 20, wbijemy do lobby i jakis serwer wybierzemy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 no ja jestem chetny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ja tez byłbym chetny, tylko jest jeden problem, wczoraj wogole się nie mogłem zalogować. Często jest też tak, że jak juz się zaloguję to nie mogę się połączyc z serwerem, klikam i nic. Takze to bedzie niezły fuks jak uda się nam spotkac w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 chyba kazdy ma ten problem, ale powiedzmy o 20 badzmy w lobby, pcozekamy do 20:10 na chetnych i wybierzemy jakis pusty server, albo ktos zalozy i pogramy, jesli ktos sie nei ebdzie mogl polaczyc, to raczej inni tez, wiec nie powinno byc problemu ze ktos sie laczy z serverem a inni nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Bardzo mila gierka. Troche parenascie kolek przejechalem (czasu nie ma :( ) i jakims cudem zrobilem wysokie 2:17 na myszce. z wlaczanym abs i dcs Powiem wam ze dobrze ustawiona myszka to polowa sukcesu. ;-) Szkoda ze tworcy troche zlekcewazyli mozliwosc grania na myszce. (nie mozna przypisac zmiany biegow do przyciskow myszki. I przy starcie lotnym zanim odzyskasz kontrole nad autem nei mozesz ruszyc myszka, bo jak to zrobisz, to po uwolnieniu nagle skrecisz. wkurzajace... I mam jeszcze taki problem ze czasem troiche przyklatkuje mimo ze fraps pokazuje 60fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Też mogę zagrać dzisiaj o 20:) co prawda noob ze mnie... ale pojeździć można:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 to i ja będę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Nie wydaje się Wam, że ta BMa prowadzi się nieco ciężko ? Nie kumam dlaczego przy wszystkich sysach powłączanch (ABS, TC i to trzecie) przy dużych dohamowaniach potrafi mnie bokiem ustawić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam5gram Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Dzięki za jazde szczególnie powerslave. Nie wiem co jest ale rozłączyło mnie gdy wszedłem do wyścigu i koniec grania na dziś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Yeah w koncu udalo mi sie dojechac w top3 na profesionalu! :D ale jestem dobry hah xD Szkoda tylko ze czasy 2:20 :/ ffs :[ ... za cholere nie umie zejsc nizej :( http://img72.imageshack.us/my.php?image=top3md5.jpg ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Yeah w koncu udalo mi sie dojechac w top3 na profesionalu! :D ale jestem dobry hah xD Szkoda tylko ze czasy 2:20 :/ ffs :[ ... za cholere nie umie zejsc nizej :( http://img72.imageshack.us/my.php?image=top3md5.jpg ! :D No ja dzisiaj zobacze jaki czas krece(pewnie cos kolo 3minhehe) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) a ja nie moge grac np. z widoku z kabiny bo nie czuje jak mi tyl ucieka (wiadomo auta sie nie "czuje" na kompie) i widok zza auta pozwala mi zobaczyc to co normalnie bym poczul za kierownica. Mam taka przypadlosc w kazdej grze :/ Tylko w symulatorze F1 mi to nie przeszkadza bo i tak bolid jedzie jak po szynach. Sa 2 stany: przyczepnosc i brak przyczepnosci = zero kontroli. Edytowane 18 Września 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Do tego by "poczuć" auto potrzeba kierownicy z FF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...