Powerslave Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) ja tam jakos "czuje" kiedy tyl ucieka, albo raczej widze gdy auto zaczyna jechac pod innym katem niz zamierzony i od razu kontra, na widoku zza auta gdy zauwaze ze tyl ucieka jest juz dla mnie za pozno na kontre i nigdy nie potrafie wyczuc jaka kontre powininem zrobic :P, wiec mam na odwrot niz Ty hooded man ;] EDIT download: Nuerburgring Nordshleife :) instalacja: przed instalacja zrobcie backup katalogu \BMW M3 Challenge\GameData\Locations\Nuerburgring ! uruchamiamy gre ze standardowa trasa Nuerburgring, bedac w menu dajemy alt+tab, wchodzimy do "\BMW M3 Challenge\GameData\Locations\Nuerburgring" i wyrzucamy cala zawartosc katalogu, nastepnie kopiujemy w to miejsce sciagniete pliki, klikamy race/praktyki/time trial wybieramy trase Nuerburgring GP i jazda :) za kazdym razem jak bedziemy uruchamiac gre musimy miec oryginalna trase, albo gra sie nie wlaczy, potem podmiana i rozkoszujemy sie petla polnocna :) podobno kazda trasa z gtl/gtr2 powinna pasowac, ja tutaj dalem gotowca z forum prs.simracing.pl Edytowane 18 Września 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Dzisiaj kupiłem pierwszą kierownicę. Na początku same @##&^!!!, teraz banan na twarzy. Czasy jeszcze dalekie od dobrych, ale zabawa beemką jest nieziemska. Jak ja mogłem ciągle na klawiaturze grać? :P Edytowane 18 Września 2007 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Paulo--> a jaka kierownice kupiles jesli mozna spytac ? : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Driving Force Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 no to pierwsze hotlapy na pętlę północną,, quite-lame ;] 8:34 pierwszy lap,, niezbyt szybko ale bez trawników 8:31, pociskany ale z trawnikami ;] 8:10 myslę w zasięgu klawiatury oczywiście no help at all ;] ABS only Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) a ja po 2 kolkach na zderzaku kompa pro celem lepszego poznania trasy 8:09.xxx, a w kwalifikacjach juz bez blokujacego mnie kompa 8:04.342 :D mysz TC1,ABS,DSC czas ponizej 8 do zrobienia, na kierownicy nawet grubo ponizej 8 mozna zejsc :) pozniej sie pobawie tylko z ABS, narazie sie boje tej kretej koncowki, bo czuje ze tam baczkow bedzie nie malo bo nawierzchnia nierowna :P Edytowane 19 Września 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 da sie po petli polnocnej grac online ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) czas ponizej 8 do zrobienia, na kierownicy nawet grubo ponizej 8 mozna zejsc :) pozniej sie pobawie tylko z ABS, narazie sie boje tej kretej koncowki, bo czuje ze tam baczkow bedzie nie malo bo nawierzchnia nierowna :PSzczerze, to na myszce i na kierze baaaardzo podobne czasy sie robi. Kwestia wprawy. Zaraz spróbuje odpalić Nordlschleife. czas ponizej 8 do zrobienia, na kierownicy nawet grubo ponizej 8 mozna zejsc :) pozniej sie pobawie tylko z ABS, narazie sie boje tej kretej koncowki, bo czuje ze tam baczkow bedzie nie malo bo nawierzchnia nierowna :PSzczerze, to na myszce i na kierze baaaardzo podobne czasy sie robi. Kwestia wprawy. Zaraz spróbuje odpalić Nordlschleife. Edytowane 19 Września 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Szczerze, to na myszce i na kierze baaaardzo podobne czasy sie robi. Kwestia wprawy. Zaraz spróbuje odpalić Nordlschleife.wiem, ale np na zwyklym nurburgringu moj najlepszy czas byl i tak gorszy o 3-4 sekundy od najlepszego jaki widzialem na necie, wiec na nordlschleife mysle ze mozna jeszcze wieksza przewage zyskac :) domyslam sie ze na kierze z wylaczona elektronika mozna uzyskiwac lepsze czasy bo nic nas nie ogranicza btw udalo mi sie zejsc do 8:02.177 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 btw udalo mi sie zejsc do 8:02.177 :DWiesz ale z tymi wszystkimi helpami to żadna sztuka. Bo bryka jedzie jak przyklejona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Gra ktoś teraz na jakimś serwerze, z chęcią bym się przyłączył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 pogrywa ktoś jeszcze ? :] kawał gry,, duży fun :) no właśnie gdyby nie to że - gra wywala mi się regularnie po 1-4 kółkach gp w multi, nie moge nawet dobrze se w qualu pojechać grr,, czasem wykona niedozwoloną operację ,, to pikus,, zazwyczaj twardo reset i system odzyskał spr po poważnym błędzie miał ktoś ? wtf ?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 hMM, wie ktoś jak wyłączyć wide screen? W opcjach niby wyłączone, ale cały czas jest. Albo jak przywrócić domyślne ustawienia. usunięcie pliku cfg o nazwie config, nic nie pomaga :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 a ja dodam od siebie ze wyszedl mod do gtr2 wlasnie z bmw m3 challenge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 A ja jeszcze dodam że do rFactora wyszedł kilka dni po wyjściu Bmw M3 Challenge. Jakoś dziwnie nikt o tym nie wspomniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 no panowie mam pytanie jak wyłączyc auto clutch ? w grze nie widziałem zadnej takiej opcji, wyczytalem w necie ze w pliku nazwa_profilu.prl trzeba auto clutch =1 zmienic na 0 ale niestety w grze dalej mozna zmieniac biegi bez sprzegla !! ktos ma jakis pomysl, szkoda zeby moja g25 marnowala sie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 a przy wylaczonym auto clutchu sprobuj wrzucic bieg bez sprzegla ;) jedyna gra, bo nie sim ktora nie wrzuca biegu bez sprzegla to TDU przynajmniej z tych co testowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) w "gtr'ach" nie trzeba wciskac sprzegla mimo wylaczonego autoclutch, wynika to z konstrukcji wiekszosci samochodow przygotowywanych do wyscigow w rzeczywistosci (nie znam szczegolow ;]) w furach z sekwencyjna skrzynia biegow jest jakis mechanizm ktory sam rozsprzegla naped przy zmianie biegow. ale z jakiej okazji jest cos takiego w grze w ktorej sa seryjne wozki to nie wiem. w gtr'ach mozna uzyskac lepsze czasy wylaczajac w opcjach autoclutch i nie wciskajac sprzegla przy zmianie biegow (w gore), greger huttu chyba tak jezdzi ;) Edytowane 9 Października 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 CarsonPoland, chyba każdy simracingowiec tak jezdzi, kwestia miedzygazu przy redukcji i zdejmowania nogi z gazu podczas zmiany w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 moze ktos podrzucic dzialajacy link do nordchleife? albo wrzucic to co jest potrzebne na jakas strone i dac linka? dotychczasowe linki ktore znalazlem niestety nie dzialaja, a chcialbym posmigac petla polnocna ^_^ . z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ktoś się orientuje w minimalnych wymaganiach, nie wiem czy warto odpalać na Pentium M 1,4GHz Radeon 9600 Mobile 512 MB RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 jako ciekawostke powiem, ze 3 miejsce w klasyfikacji ogolnej zajal kierowca z prs.simracing.pl i to tez tylko dla tego, ze na T1 L1 inny kierowca wywalil go z toru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Ma ktoś jeszcze na dysku tor Nuerburgring.Nordshleife? Bo nie mam skąd ściągnąć a bym pośmigał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Wejdź tu > http://forum.liveforspeed.pl/viewtopic.php...c&start=120 Post Piotr3k u dołu strony. Bezpośrednio Ci nie podam bo to prywatny serv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Wielkie dzięki! :D Ale będzie zaraz zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Ktoś się orientuje w minimalnych wymaganiach, nie wiem czy warto odpalać na Pentium M 1,4GHz Radeon 9600 Mobile 512 MB RAM Pójdzie spokojnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zagra ktos? Gra jest swietna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Niestety nie da się spalić silnika - wskaźnik temp. doszedł do końca (dajecie na luz i trzymacie przez kilka-kilkanaście minut gaz do dechy) , uszkodzenia włączone i ... nic :evil: Ciekawe czy przynajmniej po wyczerpaniu paliwa samochód odmawia dalszej jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...