Skocz do zawartości
ath

Drift City

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazlem jakiegos normalnego opisu w naszym jezyku, wiec zamieszczam po angielsku.

http://drift.ijji.com/

NHN USA's ijji.com today announced the launch of Live Service for Drift City, a driving game that incorporates role-playing game elements into a racing game environment. Drift City allows users to customize their cars with performance-enhancing components, as well as cosmetic modifications that will seat each ride apart on the streets (press 'read more' for details). Visit the official website to create an account - eleven new screenshots and the game client have been added in our download section.

Gierka to oczywiscie hardcore arcade, ale ma bardzo fajny klimacik tokio driftow, blachar i innych dresowozow, graficzka tez ciekawa, cartoonowa. ;]

Kilka moich scr z poczatku gry.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@beka

Sciagnij, sprawdz na wlasnej skorze [;

@MaZZeo

Ja nie powiem 7, tylko wszystkie :lol:

Sciagam 'to cos', i obym sie nie rozczarowal...

Dopiero teraz przyjrzalem sie baczniej scr#2 i co widze... Jakie kolka :lol2:

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przekręcać mi tu nazwy jednej z najlepszych gierek ;) Poprawna to "Street legal racing: readline"( slrr) to tak samo jak napisać "test unlimited drive" :P

ale nie odbiegając od tematu to ja juz zasysam drift city( grafa mierna, ale nie jest to dla mnie priorytetem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pelna nazwa , pelna nazwa. :-P

Czy ten Drift jest tylko MMO? Pogralbym...na singlu :?

W zasadzie to mozesz sobie grac sam wykonujac misje podobnedo tych z gta, czyli cos dostarczyc, kogos zatrzymac itp.

Nowe furki sa ciagle dodawane, tutaj pelna lista kazdej z klas, widac, ze sporo jeszcze brakuje - http://drift.ijji.com/showroom.nhn?m=carlist&v=1

Niby taka glupia gierka a jaka wciagajaca, natluklem juz 11 lvl, mam dostep do klasy V3 i na razie wystarczy, bo pozniej ciezko sie bedzie oderwac. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem bo ściągnąłem i zainstalowałem ale nie mogę włączyć bo mi jakiegoś pliku brakuje co mam zrobić pomocy!!!!!!! a i jeszcze nie mogę sie lognąć na stronkę ijji.com pomocy mam konto ale niewiem jak je zarejestrowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez badziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem moze ktos mi pomuc zainstalowalem ta gre i jak wlonczam gre to wszystko ok tylko ze kiedy chcem wpisac login i haslo to wyskakuje mi napis Failed to authenticate a puzniej jak wpisze haslo i login to wyskakuje mi Authenticating i nic po 5-10 min to gra mi sie wylancza wiecie oco chodzi jesli tak to mozecie pomuc Silver :):) to moje gg 9034522

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi