ath Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Nie znalazlem jakiegos normalnego opisu w naszym jezyku, wiec zamieszczam po angielsku. http://drift.ijji.com/ NHN USA's ijji.com today announced the launch of Live Service for Drift City, a driving game that incorporates role-playing game elements into a racing game environment. Drift City allows users to customize their cars with performance-enhancing components, as well as cosmetic modifications that will seat each ride apart on the streets (press 'read more' for details). Visit the official website to create an account - eleven new screenshots and the game client have been added in our download section. Gierka to oczywiscie hardcore arcade, ale ma bardzo fajny klimacik tokio driftow, blachar i innych dresowozow, graficzka tez ciekawa, cartoonowa. ;] Kilka moich scr z poczatku gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Daewoo Lanos? Powariowali tam chyba :lol: Ten samochód ma się do driftu, jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 przeciez to hyundai coupe jesli sie nie myle ;P Nie zmienia to faktu, ze to tez jest przednionapedowka i mozna sobie nia podriftowac ... na lodzie co najwyzej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) gdzie widziales tego lanosa? to na fotkach to Hyundai TIBURON :lol: ojaaaa lanos :D :D Edytowane 6 Września 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 darmowa? niby ijji to przeważnie darmówki (albo ja mam takiego farta :)), ale lepiej się upewnić bo można by ją wypróbować w chwili przerwy w wowie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 gdzie widziales tego lanosa? to na fotkach to Hyundai TIBURON :lol: ojaaaa lanos :D :D 7 screen... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 to nie lanos, tylko jakis wyższy deawoo , w ogóle samochody jakieś poronione :D nie wiem - sciagac czy nie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) @beka Sciagnij, sprawdz na wlasnej skorze [; @MaZZeo Ja nie powiem 7, tylko wszystkie :lol: Sciagam 'to cos', i obym sie nie rozczarowal... Dopiero teraz przyjrzalem sie baczniej scr#2 i co widze... Jakie kolka :lol2: Edytowane 7 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 ja jutro zassam, bo to co ostatnio się dzieje z naszą osiedlówką to żal.pl ... W każdym razie czekam na więcej opinii i jutro sam jakieś dam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 ja już wole starego SRLR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Autka sa kopiami istniejacych furek, tylko z przyczyn licencyjnych nazwane inaczej, tutaj filmik z asortymentem wozkow. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 ja już wole starego SRLR Pelna nazwa , pelna nazwa. :-P Czy ten Drift jest tylko MMO? Pogralbym...na singlu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 i jeszcze jedno : jak szybkiego neta trzeba, żeby śmigać na serwerach bez lagów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=Y10rtLrDrN4 Serio?? Może ja jestem wybredny, ale już wolę NFS2 demo. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Pelna nazwa , pelna nazwa. :-P Czy ten Drift jest tylko MMO? Pogralbym...na singlu :? street racing legal redline bugi można wybaczyć ponieważ jest do tego od groma modów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 nie przekręcać mi tu nazwy jednej z najlepszych gierek ;) Poprawna to "Street legal racing: readline"( slrr) to tak samo jak napisać "test unlimited drive" :P ale nie odbiegając od tematu to ja juz zasysam drift city( grafa mierna, ale nie jest to dla mnie priorytetem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_han1 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jutro zassam ale ale na razie tylko ze względu na toyote ae86. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Pelna nazwa , pelna nazwa. :-P Czy ten Drift jest tylko MMO? Pogralbym...na singlu :? W zasadzie to mozesz sobie grac sam wykonujac misje podobnedo tych z gta, czyli cos dostarczyc, kogos zatrzymac itp. Nowe furki sa ciagle dodawane, tutaj pelna lista kazdej z klas, widac, ze sporo jeszcze brakuje - http://drift.ijji.com/showroom.nhn?m=carlist&v=1 Niby taka glupia gierka a jaka wciagajaca, natluklem juz 11 lvl, mam dostep do klasy V3 i na razie wystarczy, bo pozniej ciezko sie bedzie oderwac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Z tego co widze, jedynym w pełni licencjonowanym wozem jest viper srt-10 :) jakieś sugestie dlaczego?? Wogóle jaksię wam w to gra, wyglada jak automodelista na Dc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 hmm a mi się nie łączy z netem w grze ;/ cały czas connecting i koniec... a chciałem sobie pograć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badziej Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) mam problem bo ściągnąłem i zainstalowałem ale nie mogę włączyć bo mi jakiegoś pliku brakuje co mam zrobić pomocy!!!!!!! a i jeszcze nie mogę sie lognąć na stronkę ijji.com pomocy mam konto ale niewiem jak je zarejestrowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 21 Października 2007 przez badziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 mam problem moze ktos mi pomuc zainstalowalem ta gre i jak wlonczam gre to wszystko ok tylko ze kiedy chcem wpisac login i haslo to wyskakuje mi napis Failed to authenticate a puzniej jak wpisze haslo i login to wyskakuje mi Authenticating i nic po 5-10 min to gra mi sie wylancza wiecie oco chodzi jesli tak to mozecie pomuc Silver :):) to moje gg 9034522 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Całkiem przyjemna gierka, ktoś założy ze mna team POLSKA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...