hoseArkadio Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Witajcie jak w temacie - chce go kupic , jednak bardzo malo opinii jest o tym modelu, wiec mam pytanie (moze ktos z Was lub Waszych znajomych uzywa) czy sie wiesza, jak z konfiguracja, czy po wylaczeniu zasilania nie sa kasowane ustawienia, ogolnie bede wdzieczny za wszelkie opinie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 może lepiej ASUS WL-500gP + tomato lub dd-wrt :] recka asus-wl600g http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...sus-wl600g.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoq Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 może lepiej ASUS WL-500gP + tomato lub dd-wrt :] recka asus-wl600g http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...sus-wl600g.html Ja właśnie jestem posiadaczem od jednego dnia tego routera (ASUS WL-500G Premium - 1 x Router, 4 x LAN, Wi-Fi 802.11b/g) i bardzo pozytywne wrażenia. Wcześniej miałem router Belkina. Nie wiem po co przepłacać, no ale Twój wybór. W porównaniu do poprzedniego router jest szybszy. Zdalnego ściągania plików jeszcze nie miałem okazji próbować użyć; słyszałem, ze mogą wystąpić jakieś problemy, ale na szczęście da sie zainstalować pięknie na tym Linuksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matino Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Mam właśnie Asusa WL-600g i mogę powiedzieć jedno - jest to bardzo udany produkt tej firmy. Zero zwieszania, bardzo prosta konfiguracja Neozdrady - wpisujesz tylko login + hasło, reszte wykrywa sam router. Jeśli chodzi o wireless to bardzo dobry zasięg. Jak dla mnie same plusy, szczerze polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...