oicw Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Cześć,pilnie poszukuję pełnej wersji hdd regeneratora.Jeśli ktoś z Was ma takową(i poprawnie działającą),proszę o kontakt tutaj lub na PW. P.S. Jeśli temat łamie zasady forum,przepraszam.Jestem po prostu przyparty do muru(dysk miał być zdiagnozowany na wczoraj). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Trzeba zakupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (dysk miał być zdiagnozowany na wczoraj). Od kiedy hdd regenerator do tego słuzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oicw Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) modman: Jeśli dasz mi 60$ ,chętnie to zrobię. SGJ:Tak,wiem że nie do tego on służy.Spieszyłem się pisząc swojego posta,więc taka niedorzeczność mi się w nim urodziła :razz: .Dysk ma sporo bad sektorów,muszę spróbować doprowadzić go do stanu jako takiej użyteczności.Pozdrawiam. P.S. Jeszcze raz dziękuję wszystkim,którzy pomogli mi na PW. Edytowane 8 Września 2007 przez Sz.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 P.S. Jeszcze raz dziękuję wszystkim,którzy pomogli mi na PW. pomogli ci na pw, to dobrze, ale czy musisz sie potem do tego piractwa w oficjalnym poscie przyznawac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Jakiego piractwa :D każdy mu pomógł bo po 1$ dorzucił, albo inny user z jego miasta posiadający ten program (oczywiscie legalnie) zaprosił go z dyskiem i u niego go przeskanowali B-). Ja to niewiem każyd piractwo tylko w głowie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...