Sc0field Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Witam, Sprawa wyglada tak mam karte graficzna ASUS EAX850PRO Radeon X850Pro 256MB DDR3 ktora nie ma PS3.0 a kosztuje ~740 zl....i czesto juz go nie widuje w sklepach co mnie dziwi... i teraz drugi produkt to Radeon X1650PRO ktory kosztuje raptem 300 zl....a ma PS3.0 i troszke lepsze taktowania zegarow. Wiec prosze mi wytlumaczyc czemu jest taka roznica w cenie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 A ile masz do wydania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Coś chyba pomyliłeś z tą ceną X850PRO. Na allegro X850 do tego XL (numerek wyżej od PRO) i AGP (droższa od PCI- nie wiem o jakim slocie piszesz) kosztuje 360zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...