Gość Pigmej Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A ja trzem powyzszym panom gratuluje przy okazji refleksu :PO co chodzi z tym refleksem? To jest jakaś taka widzę tendencja na forum wśród co poniektórych. Tylko po co? Pojawia się jakiś temat np. o tym jaki kupić mikser i ktoś dopowie coś po pół roku czy roku i zawsze się pojawia jakiś "struś pędziwiatr". To maraton jest jakiś. Wolno tylko w ciągu max miesiąca od ukazania się tematu odpowiedzieć czy jak to jest? Wiele tematów się pojawia, potem ginie w odmętach forum (człowiek nie przyuważy). Potem się pojawią po jakimś czasie to czemu nie zabrać głosu. A nóż się komuś innemu też może przydać za chwilę. A tutaj akurat kolega pewnie dalej trenuje ostro. Więcej luzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dzieki wszsytkim za gratulacje i pozdrawiam ze slonecznej (do dzis) Portugalii. Siedze tu na zgrupowaniu i juz mam dosyc, brakuje podstawowych rzeczy, chipsow, coli i lodow. Trzeba chodzic 6 km do najblizszego sklepu. Ale jeszcze trzy dni i bedziemy w domach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ale za to dostep do purepc jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Dzieki wszsytkim za gratulacje i pozdrawiam ze slonecznej (do dzis) Portugalii. Siedze tu na zgrupowaniu i juz mam dosyc, brakuje podstawowych rzeczy, chipsow, coli i lodow. Trzeba chodzic 6 km do najblizszego sklepu. Ale jeszcze trzy dni i bedziemy w domach. A już miałem rozpoczynać kampanię na rzecz zrzutu z samolotu paczki z chipsami, colą, lodami - na spadochronie :) Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 ale za to dostep do purepc jest ;) No jest, ale brakuje tu sprzetu do podkrecania :sad: @djsilence Dzięki za chęci, jutro z rana wylot, zawsze możesz czekać na lotnisku z "darami" od sponsora :wink: Poza tym, gdyby chłopaki wyczuli co jest w tej paczce, wierzę, że nie zdążyła by dotknąć ziemi, a już byłaby pusta :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Czekaj, czekaj. Czyli, że najpierw wpieprzacie chipsy cole i lody a potem jesteście w takiej formie ze niszczycie wszystkich na zawodach? Mozesz mnie nauczyć tej magii? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Czekaj, czekaj. Czyli, że najpierw wpieprzacie chipsy cole i lody a potem jesteście w takiej formie ze niszczycie wszystkich na zawodach? Mozesz mnie nauczyć tej magii? ;-)Nowa dieta, cos na wzor bulki z bananem ? (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Czekaj, czekaj. Czyli, że najpierw wpieprzacie chipsy cole i lody a potem jesteście w takiej formie ze niszczycie wszystkich na zawodach? Mozesz mnie nauczyć tej magii? ;-) Nie, nie, nie, to zupełnie nie tak, najwazniejsza jest kolejnosc. Najpierw lody dla ochłody (by odpocząć od upałów), pozniej czipsy by uzupelnic glikogen ;), a na koniec cola, by dostarczyc organizmowi plyny ;) Ważne jest pora brania i jak to przy kazdej suplementacji, odpowiednie dawkowanie. Ot, cala filozofia prowadząca do mistrzostwa. @xacti No, mozna tak powiedziec, tylko cos na wzor loda z chipsem i cola. Ja juz spakowany, jutro ostatnie sniadanie i heja do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...