Sens Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Witam! Moja mama kupila sobie do komputera glosniki zasilane przez USB, nie wiem czemu ale czasmi glosniki podczas pracy w windowsie zaczynaja charczec i wydawac rozne dzwieki i odziwo dzieje sie to tylko na jej kompie i tylko na tych glosnikach. ocb? Komp mamy: p3 450mhz, plyta z wbudowanym dzwiekiem della intel bx, 256sd ram, 6gb, win xp. Druga sprawa dotyczy Gadu Gadu. Moj br wpisal do najnowszego gg swoja nowa kolezanke z klasy jako 'dziobak' :lol2: a ona w niewiadomy mi i jemu sposob sie o tym pokapowala ocb? jak to mozliwe i co nalezy zrobic aby temu zapobiec? dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Witam! Moja mama kupila sobie do komputera glosniki zasilane przez USB, nie wiem czemu ale czasmi glosniki podczas pracy w windowsie zaczynaja charczec i wydawac rozne dzwieki i odziwo dzieje sie to tylko na jej kompie i tylko na tych glosnikach. ocb? Komp mamy: p3 450mhz, plyta z wbudowanym dzwiekiem della intel bx, 256sd ram, 6gb, win xp. Sprawdź, czy minijack nie wchodzi zbyt luźno, czy podobne rzeczy nie dzieją się przy poruszaniu nim (jeżeli wnioskujemy, że ma to być sprawką jakiegoś problemu sprzętowego) Druga sprawa dotyczy Gadu Gadu. Moj br wpisal do najnowszego gg swoja nowa kolezanke z klasy jako 'dziobak' :lol2: a ona w niewiadomy mi i jemu sposob sie o tym pokapowala ocb? jak to mozliwe i co nalezy zrobic aby temu zapobiec? Kobieca intuicja? :lol: Hmm.. Albo musiał w jakiś sposób jej dać o tym znać, albo (jeżeli jesteście pewni, że nikt nic nie mówił) to jedyne co mi na myśl przychodzi, to Trojan, do którego ona ma konsolkę (jednak jakoś mi się to mało prawdopodobne wydaje.. <_<) Edytowane 7 Września 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 No wlasnie minijack sie nie rusza, a poruszanie nim nie robi roznicy... Co do gg to jakis rok temu mialem podobny problem... w tym wypadku jednak nie sadze zeby dziewczyna ktora jak mowi br nie wie jaki ma komp, potrafila by sie wlamac na innego kompa zabezpieczonego antyvirem i firewallem :P:P i to w odstepie max 5 minut. dziwne Nie zla musi miec intuicje heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) tia... a nie wkleił przypadkiem czegoś z okienka rozmow z nickiem ;/ ? co do głośników sprawdź uziemienie PC / zasilacz Edytowane 7 Września 2007 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Kazalem mu sprawdzic archuwum i co sie okazalo? ze skopiowal jej nick :D Nerevar DZIEKI WIELKIE omg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...