KAMILcom Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 spotkał sie ktoś kiedyś z usterką portu karty pamięci w 6280 ? sprawdzałem na różnych kartach 64mb i 2gb i po włożeniu telefon sie restartuje !? albo jak już wykryje kartę to cały czas chce ją formatować. byłem w komisie gość wgrał nowy soft i rozkręcił go ale nic nie znalazł ;/ usterka raczej nie jest mechaniczna bo nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek mi wypadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Ja mialem uszkodzony port pamieci w 6680, ale kumpel mi naprawil ;] Mi w ogole nie wykrywal kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) a resetował Ci sie telefon jak wsadzałeś karte ? Edytowane 7 Września 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 może być soft ale to raczej odpada, raczej masz uszkodzone wejśćie na karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...