arch0n Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Cześć wszystkim, Mam płytę asrocka p4vt8+ na chipie VIA i balerona 2.6 na sockecie 478. Mam z tym wszystkim mały problem, ale wiem tylko że coś nie działa. Podczas włączania wszystko stoi w miejscu - zasilacz, wszystkie wentyle itp. I teraz, co jest powodem - płyta czy procesor ? Jest jakiś sposób żeby to sprawdzić, czy może juz teraz można jakoś to wywnioskować ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Masz pewność, że zasilacz jest sprawny? Jeśli tak, to upewnij się jeszcze, że włącznik podłączony jest do odpowiednich pinów na płycie (power sw, power btn, itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch0n Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 hehe, włożyłem do góry nogami wtyczki od przycisków na obudowie i o dziwo komp wstał :blink: . Widocznie byłem już tak wpieniony, że nie zwróciłem uwagi na podstawowe rzeczy :wink:. W kazdym bądź razie wielkie dzięki za pomoc. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...