scratix Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zamierzam kupić taki config : Procek : Athlon 64 X2 4000+ Płyta gł : DFI Infinity NF Ultra-II AM2 Pamięć : 1 GB (A-Data, OCZ, Geil, Patriot)? Karta graficzna : GF Galaxy 7900 GS Zasilacz : Amacrox Warrior AX500-A Proszę o ocenę i jeśli są jakieś lepsze zamienniki w podobnej cenie to proszę o podanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A ile masz do wydania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Proc: athlon x2 3600+ brisbane (powinienes go spokojnie dokrecic do 5000+) Mobo: to dfi ktore podales lub abit kn9 Pamieci: 2x1GB! Zastanawialbym sie nad patriotami i a-datami extreme edition. Grafika: Moze cos pod dx10? palit 8600gt sonic+? Zasilacz: moze byc... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Do wydania 1500 zł Wole pod DX 9 na tych kartach i tak w nic pod DX 10 nie pogram a i pod 9 są mało wydajne, i właśnie się waham między GF 7900 GS a Radkiem 1950 Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Do wydania 1500 zł Wole pod DX 9 na tych kartach i tak w nic pod DX 10 nie pogram a i pod 9 są mało wydajne, i właśnie się waham między GF 7900 GS a Radkiem 1950 Pro. 1950Pro jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 ja tam bym walil w tym przypadku w galaxy gf 7900gs cm edition lub palita sonic. Po oc przegoni radka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ale podobno Radeon ma lepszą wydajność w nowych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) ja tam bym walil w tym przypadku w galaxy gf 7900gs cm edition lub palita sonic. Po oc przegoni radka.Trochę ciężko będzie go dokręcić do radeona. I nie zapominaj że radka chociaż trochę podkręcić też można. Edytowane 8 Września 2007 przez ja_kubek2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 No i Radek ma 512 MB, ale te problemy ze sterownikami mnie zniechęcają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Radek X1950 pro jest lepszy w starszych grach. Jednak moim zdaniem w tej chwili warto go kupić tylko do ceny 360 - 390zł, a za tyle czasem go można wyrwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Radek X1950 pro jest lepszy w starszych grach. Jednak moim zdaniem w tej chwili warto go kupić tylko do ceny 360 - 390zł, a za tyle czasem go można wyrwać. Za 400 zł Radka z 512 MB :blink: Chyba ze używanego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Za 400 zł Radka z 512 MB :blink: Chyba ze używanego No niestety używany, chociaż z wersją 512mb będzie trudno. Ale czy ja wiem, czy na karcie tej klasy te 512mb aż tak dużo daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Mnie używane części wogóle nie interesują! No im więcej ramu tym lepiej np: w takim STALKERZE z kolei GF ma mniej ale za to bardzo szybkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...