SamotaN Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Czy Abit AN52 NF520 sAM2 jest dobrą płytą pod ten zestaw : AMT athlon 64 x2 4000+ goodram 1gb 667 palit geforce 8600gt dysk 160gb samsung dvd-rec LG zasilacz chieftec 400W Nie będzie żadnego o/c chyba ze minimalny ale to w dalekiej przyszłości Jeżeli te mobo jest złym wyborem proszę o coś innego z tego sklepu www.neo-system.pl czekam na propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 zmienilbym: mobo - dfi lub abit kn9 ram - a-data lub patrioty karta graficzna - palit 8600gt sonic+ zasilacz - amacrox warrior i bedzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotaN Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 zmienilbym: mobo - dfi lub abit kn9 ram - a-data lub patrioty karta graficzna - palit 8600gt sonic+ zasilacz - amacrox warrior i bedzie ok. DFI brak w neo-systemie , Kn9 kosztuje 390zl ... czytaj co pisze i czy ten Warrior uniesie ten sprzęt ?? .. to tlyko 350W ... prosze o dalsze wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Sprzet jest cieniutki wiec Amacrox go pociagnie :) Oczywiscie 350w :P Nie masz mozliwosci kupic gdzie indziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotaN Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Sprzet jest cieniutki wiec Amacrox go pociagnie :) Oczywiscie 350w :P Nie masz mozliwosci kupic gdzie indziej? to jest najtańszy sklep w mojej okolicy, a w wysyłkową nie chce sie pchac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Mieć słabszy sprzęt, byle na miejscu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Czy Abit AN52 NF520 sAM2 jest dobrą płytą pod ten zestaw : AMT athlon 64 x2 4000+ goodram 1gb 667 palit geforce 8600gt dysk 160gb samsung dvd-rec LG zasilacz chieftec 400W Nie będzie żadnego o/c chyba ze minimalny ale to w dalekiej przyszłości Jeżeli te mobo jest złym wyborem proszę o coś innego z tego sklepu www.neo-system.pl czekam na propozycje Hyyyhyhy o co bys nie zapytał na tym forum pod AM2 to i tak zawsze dostaniesz odpowiedz : mobo - dfi lub abit kn9 - mam nadzieje ze sie chłopaki nie pogniewaja ale jest to dla mnie troche juz frustrujace :) Mam jesden zestaw na tej płycie tylko z X2 5000 i sprawuje sie dobrze (athlon X2 5000 / Galaxy GF8600 coolermaser / 2X 1GB goodram i ta płyta - w 3Dmarku05 robi 10500 punktów ] - tyle moge o tym powiedziec , z niespodzianek jakie mozna spotkac na tej płycie to dodatkowe 8 pinowe zasilanie procesora -standardowo takie wtyczki w zalilaczach maja 4 piny [ 4 pinowa wtyczka tez pasuje i wystarcza, przynajmniej przy mojej konfiguracji] Sam w tej chwili szukam jakiejs przyzwoitej płyty koło200-250zł ze zintegrowana grafika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Mieć słabszy sprzęt, byle na miejscu :mur::D gdybym ja tak myslal to bym za kompa 400zl wiecej dal w moim malym miasteczku :P SamotaN, internetowe sklepy sa duzo lepsze, masz wiekszy wybor roznice cen, a ze sklepow w ktorych ja osobiscie zamawialem, paczki przychodzily dzien/2 po zlozeniu zamowienia, polecam: zenfist.pl, apollo.pl. esc.pl oraz imperium.pl : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 i wtedy bierzesz: abit kn9 athlon x2 3600+ brisbane 2x1gb a-data/patriot palit 8600gt sonic+ wd3200aaks amacrox warrior 400/450w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 i wtedy bierzesz: abit kn9 athlon x2 3600+ brisbane 2x1gb a-data/patriot palit 8600gt sonic+ wd3200aaks amacrox warrior 400/450w Good, ale mobo jest już niestety niedostępne, a szkoda :(. I co do ramów to z tych dwóch a-data, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 tylko nie zwykłe a-data, ale extreme edition a mobo Biostar tForce 560+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 dokladnie o to mi chodzilo. troche jestem nie na czasie i nadal polecam tego abita bo sam go mam a nie wiedzialem ze go wyprowadzili z obiegu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...