emeth Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Witam, kupilem na allegro karte TV najtansza za 40 zl. gdy ja podpialem pod zlacze PCI to przestala mi dzialac karta sieciowa (zintegrowana na plycie Asus P4P800). Dowiedzialem sie ze cos nie tak jest z IRQ. Co nalezy zrobic tak zeby obie karty jednoczesnie dzialaly ? Prosze piszcie jakims bardzo prostym jezykiem, bo w takich sprawach jestem poprostu ciemny. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam -- mam windowsa XP jak sprawdzam pod XP to sieciowa karta ma IRQ 22. w biosie mam IRQ: 3,4,5,7,9,10,11,14,15 wszystkie na available karte tv wsadzalem juz ze wszystkie sloty PCI, za kazdym razem to samo Edytowane 8 Września 2007 przez emeth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadzio Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam. Co to za karta TV ?? Ja bym próbował wyłączyć sieciówkę w biosie, wsadzić kartę TV, jeżeli masz XP a karta TV na BT 848/878 to nie instaluj żadnych sterów i wtedy odpalić sieciówkę. Może się uda. A do odtwarzania telewizji używaj DScaler. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...