Skocz do zawartości
wookie85

Obudowa I-box

Rekomendowane odpowiedzi

mhm

SUNBEAM QUARTERBACK

ta mi sie podoba , ma okno , doloze pare zloty i ta wezme chyba , moze gdzies ciut taniej znajde ;]

Ja od siebie mogę polecić tego Quarterbacka masz z nią odrazu 3 wentyle 120mm i na przód je sobie zamontujesz :wink: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącze się pod temat, też szukam obudowy ale musi być dostępna w konkretnym sklepie, nie pytajcie dlaczego, po prostu tak musi być :) . Sharkoon Avenger Economy i Coolermaster Elite 330/331 odpadają, ponieważ nie ma ich w tym sklepie. Co sądzicie o obudowach Asusa czy Foxconna? Jakie są alternatywy dla obudów Sharkoon i Coolermaster w cenie do 150 zł? Czy warto się bawić w coś Modecoma czy Logica? Mówimy o obudowach bez zasilacza. Dobrze by było gdyby miała też jakieś otwory z przodu do zasysania powietrza. A co do obudowy IBOXa, mam identyczną, ale z jednym wiatrakiem z przodu, wygląda całkiem ładnie, ale w środku........ Ciężki montaż, ciasna i do tego ma krótki panel na którym montuje się płytę, tak że płyta jest przykręcona tylko na 6 śrub, nie muszę mówić co się dzieję z płytą główną gdy podłączam/odłączam zasilanie lub tasmę HDD :) ? Dlatego właśnie jestem w trakcie przesiadki do CM Elite 330 :) .

Edytowane przez St.Anger

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi