wookie85 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Co myslicie o tej budzie http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=12928 wyglada oryginalnie ;] nawet mi sie podoba ale to ibox wiec mam mieszane uczucia , bez zasilki ze 20-30 zl moze mniej inna alternatywa w cenie do 150 zl bez zasilki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jak by była za połowę tej ceny to bym się jeszcze zastanawiał. A tak to CoolerMaster Elite 331, Sharkoon Rebel9 Economy lub Sunbeam Quarterback. Ew szukaj używanego Chiefteca Dragona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 mhm SUNBEAM QUARTERBACK ta mi sie podoba , ma okno , doloze pare zloty i ta wezme chyba , moze gdzies ciut taniej znajde ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 mhm SUNBEAM QUARTERBACK ta mi sie podoba , ma okno , doloze pare zloty i ta wezme chyba , moze gdzies ciut taniej znajde ;] Ja od siebie mogę polecić tego Quarterbacka masz z nią odrazu 3 wentyle 120mm i na przód je sobie zamontujesz :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 tak , tak zostaje przy tej dzieki za pomoac jakos w gaszczu tych calych bud nie wpadla mi w oko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Podłącze się pod temat, też szukam obudowy ale musi być dostępna w konkretnym sklepie, nie pytajcie dlaczego, po prostu tak musi być :) . Sharkoon Avenger Economy i Coolermaster Elite 330/331 odpadają, ponieważ nie ma ich w tym sklepie. Co sądzicie o obudowach Asusa czy Foxconna? Jakie są alternatywy dla obudów Sharkoon i Coolermaster w cenie do 150 zł? Czy warto się bawić w coś Modecoma czy Logica? Mówimy o obudowach bez zasilacza. Dobrze by było gdyby miała też jakieś otwory z przodu do zasysania powietrza. A co do obudowy IBOXa, mam identyczną, ale z jednym wiatrakiem z przodu, wygląda całkiem ładnie, ale w środku........ Ciężki montaż, ciasna i do tego ma krótki panel na którym montuje się płytę, tak że płyta jest przykręcona tylko na 6 śrub, nie muszę mówić co się dzieję z płytą główną gdy podłączam/odłączam zasilanie lub tasmę HDD :) ? Dlatego właśnie jestem w trakcie przesiadki do CM Elite 330 :) . Edytowane 8 Września 2007 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...