Keogh Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 od jakiegos czasu chodzilo mi po glowie sconvertowanie plikow o rozszerzeniu mpc do mp3 - wiadomo chodzi tutaj o uzyskanie wiekszej przestrzeni na dysku... Wlasnie dzis zagospodarowałem sobie troche wolnego czasu na tą "przyjemnosc". Niestety przy odpaleniu kilku programow typu - river past audio converter, fairstars audio converter i wiele innych pojawil się problem... że niby dane rozszerzenie (mpc) nie jest rozpoznawane przez powyższe oprogramowania ;/ . Dodam tylko ze kilka miesięcy temu korzystałem z programu fairstars audio converter i wszystko elegancko zostalo przekonwertowane. W czym może być problem?? Juz wszystkie pomysly buszowania po googlach mi sie skonczyly, nie mam pojecia jak oraz czego szukac ;/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 To + plugin. Na upartego, mozna takie cos dokonac nawet pod winampem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesforny Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 foobar bardzo dobrze sobie z tym poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 wreszcie udalo sie rozwiazac problem... chodzilo o sciagniecie (codeca/plugina) lame.exe teraz wszystko smiga jak dawniej, jednak dzieki za podpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...