dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Siema no więc tak mam zamiar kupić nowy komputer taki, który mi starczy na długo i teraz mam dylemt jaki brać? na oku mam dwa kompy http://www.komputronik.pl/Komputery_PC/Kom...pelny,id,41215/ http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/iiy...pelny,id,44946/ który lepszy? ja myśle nad tym drugim ale nie jestem pewien czy ten wyrzej nie jest lepszy doradzicie? Edytowane 8 Września 2007 przez dzuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpara25 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 A nie lepiej zlozyc samemu? Wyjdzie napewno taniej i lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 no dobra to wtedy zadam pytanie lepiej brać 2x GF 8800 GS czy jednego GF 8800GTX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 88GTS imo jak 640MB wersje. Tak to 88GTX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Procek: http://www.komputronik.pl/Procesory/Intel/...pelny,id,39422/ czy może ten? http://www.komputronik.pl/Procesory/Intel/...pelny,id,42241/ Płyta główna: http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...pelny,id,39395/ Pamięć ram: http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR2...pelny,id,35473/ Grafika: http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,45149/ Dysk: http://www.komputronik.pl/Dyski_twarde/Wew...pelny,id,31508/ Zasilacz: http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,37886/ to tak sobie wybrałem może coś zmienić albo coś? pytam się bo w to inwestoje troche $ i chce mieć dobrego kompa a nie jakiś shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 e6750/q6600 MSI P35 Neo2 FR/asus p5k3 4x1gb a-data extreme edition evga 8800gtx wd raptor x 150gb + wd3200aaks corsair 620w / be quiet! straight power 700w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Zastanów się czy potrzebny Ci będzie gorrrrrący czterordzeniowy procesor. Co do mobo polecam Foxconna P35A, no chyba że chcesz jakąś droższą i lepszą. Dysk weź od WD. Edytowane 8 Września 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Czy musi być Komputronik?? Bo jest to jeden z najdroższych sklepów. Co do zestawu, to proponuję zajrzeć do przyklejonego topiku Sysaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 4 rdzenówka hmmm jak pisałem wyrzej chce kompa na długo(dobrego) a im więcej rdzeni tym komp wydajniejszczy co sie z tym łączy będzie długo mi słurzył a mam $ stać mnie to czemu nie? czemu komputrnik? hmmm z przyzywczajenie? kupiłem tam kompa jakiego mam obecjnie karte do tego kompa i teraz kupie tam nowego kompa icon_biggrin3.gif aaaaaa przd chwilą przeglądałem forum i zobaczyłem, że za 2 miechy wychodzi GF z serii 9 pod directX 10.1 !!!!! chyba poczekam na tą karte jak myślicie opłaca się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Teraz możesz sobie wziąć coś pokroju Palita 8600gt Sonic+, a za jakiś czas jakiegoś GF z serii 9. Już w tej chwili moim zdaniem warto poczekać. A Komputronik jest bardzo drogim sklepem :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Intel Core 2 Quad Q6600 /2.4GHz, 1066MHz, 8MB, BOX/ - 929pln MSI P35 Platinum /intel P35/ - 630pln 2 x Patriot 2GB (2x1GB) PC800 CL4 LLK - 349 x2 - 698pln Leadtek GeForce 8800GTX 768MB /384bit/ DDRIII HDTV 2xDVI - 1999pln Scythe Ninja Plus (rev.B) - 155pln 2 x Samsung 320GB 7200rpm 16MB cache SATA-II - 265pln x2 - 530pln NEC AD-7173A-0S LabelFlash (Silver) - 110pln Seasonic 650W [s12-650 Energy+] - 539pln Creative Labs X-Fi Platinum - 590pln Logitech UltraX Media - 80 pln Razer Diamondback Acid Green - 159pln oczywiście dzwiękówki brać nie musisz to masz 590 do przodu. no i masz 6419 sprzęcior lepszy zdecydowanie , do tego buda .. każdemu co innego się podoba ale myslę że ok 400-500 styknie na coś dobrego. W tym sklepie co ci ceny podałem złozą Ci taki zestaw za free a gware masz i tak na poszczególne podzespoły do tego spoko transport możesz dogadac się za 1pln. Edytowane 8 Września 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolfszary Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 dzuj, czlowieku nie kupuj w komputroniku bo to zbrodnia. Zdzirtusy i wyrwigrosze. Jak masz za duzo kasy to mozesz dac mi. Ja lepiej ja spozytkuje od Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 jeszcze nie kupoje kompa za jakis miesiąc narazie się rozglądam co i jak zaraz lookne ceny w innych sklepach a na tego GF 9 poczekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) jeszcze nie kupoje kompa za jakis miesiąc narazie się rozglądam co i jak zaraz lookne ceny w innych sklepach a na tego GF 9 poczekamMożesz czekać , jednak G92 to będzie coś pomiędzy GTS640 a GTxem a nie najmocniejsza karta na rynku , a jak chcesz czekać mimo tego to kup Palit Sonic+ za 410pln , który leci na 740/2000 bez modów ,bo 8800 GTS 320 nie warto kupować , ze wzgledu na małą pamięć ..... Edytowane 8 Września 2007 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 dobrze, że tu napisałem przynajmiej wiem co i jak :D to chyba wezne tego GF 8800 GTX bo mi tu chodzi o mocną karte a GF 8800XXX są mocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 dobrze, że tu napisałem przynajmiej wiem co i jak :D to chyba wezne tego GF 8800 GTX bo mi tu chodzi o mocną karte a GF 8800XXX są mocneten GTX będzie dobrym wyborem jednak jak np poczekasz 2 miechy i kupisz tego sonic+ to nic nie stracisz bo i tak go puścisz potem za 360-370 pln - 50 pln w plecy max. Spekulacji na temat nowych kart NV jest wiele , były i takie że G92 ma być 2x bardziej wydajny od GTx prawie ,ale ostatnie doniesienią są takie że bedzie to coś posredniego właśnie .... a jak byłby to faktycznie tytan to i tak cena w pl w ciągu miesiąca po ukazaniu się karty - myslę że coś około 2500 pln.... na jakieś 2300 spadła by około 3 miechów po debiucie ....... Dlatego i tak moim zdaniem wypadałoby poczekac do stycznia , lutego na zakup ....w przypadku gdy premiera byłaby w listopadzie i G92 faktycznie byłoby szybsze od GTXa ...... musisz sam podjąć decyzję ... Na tym palicie jakoś pograsz a strata mała .... do premiery i tak będzie masa spekulacji a jak to będzie dowiemy się może w listopadzie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) ja poczekam lookne narazie mam kompa na, którym spokojnie pogram na wysokich ustawieniach w EP2 itd a z nowym kompem nie bede się spieszył i nie 2 razy bardziej wydajny od GTX tylko od ULTRA też to czytałem ;) Edytowane 8 Września 2007 przez dzuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jak masz na czym grać to poczekaj lepiej , nic nie stracisz na 100% a zyskać możesz zawsze........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 to ja so forse w bezpiecznie miejsce ukryje :D ;) i poczekam narazie jbc to wznowie temat i dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...