lukaszex Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Otóż postanowiłem sprawić dla babci na urodziny tv;) Chce wydac do 2300zł. Wiem ze cudow za to nie bedzie, jednak mam nadzieje ze cos zaproponujecie, Wymagania: -Im wiekszy tym lepiej, wiadomo u starszych ludzi wzrok juz nieco gorszy... -ładny, ostry obraz Dokupi sie do niego jakąs n-ke i mysle ze starszej osobie wystarczy Wielkie dzieki Aha i gdybyscie podali jeszcze jakis tani, sprawdzony sklep inernetowy z telewizorami bylbym wdzieczny. Edytowane 8 Września 2007 przez lukaszex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Polecam ceneo.pl Z telewizorkow polecam: SONY KDL-32U2000 Edytowane 8 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszex Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 No tak...ale czy 32 cale za 2300 to nie bedzie jakies kompletne padło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Ceny maleja, rynek sie rozwija i zapycha coraz wieksza liczba telewizorow, wychodza coraz wieksze matryce, technologia idzie do przodu... Bravii nie zalicze do padak, wiec nie ma sie czym martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...