stranded Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Jak w temacie, np. oglądam sobie TV (tuner) i nagle zwis ekranu (dźwięk itd chodzi). Czasami po paru sekundach ekran się 'odblokuje' i wszystko chodzi jak trzeba. Czasami jednak trzeba mu dać reset. W grach i innych aplikacjach 3D odziwo wszystko w porządku - czasami jak zwolnie obroty na chłodzeniu i pogram w coś cały dzień to potrafi gierka zrobić tak, że zatnie się, ekran nagle czarny, potem wraca i jedzie dalej jakby nigdy nic. Dzieje się tak tylko na sterach powyżej 8x.x! :mur: Trwa to dość długo ale postanowiłem to teraz tutaj opisać, bo np. oglądam film w media playerze jakimś a tu zwis (ale nie kompa! tylko ekranu zacina się dana klatka) Na domyślnych sterach od MS jest wszystko ok. :unsure: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A nie za nowe te sterowniki dla FX 5500?? Ja osobiście nie używał bym z nią nowszych niż 6x.xx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A nie za nowe te sterowniki dla FX 5500?? Ja osobiście nie używał bym z nią nowszych niż 6x.xx. Ja bym się musiał mocno uderzyc w głowę zeby uzywac zabugowanych 6x.xx. Nawet 162 nie są "za nowe"(zresztą takich uzywam na 5200), bo takie dla FX'ów daje obecnie nvidia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 obecnie używam 163.2 czy jakoś tak zmienionych nieco przez sideband z tego forum, wczoraj je instalowałem, obraz nadal czasami się zetnie jak oglądam coś na tunerze zapewne chodzi tu o jakieś jedno głupie ustawienie ale nie mam pojęcia jakie, już się bawiłem coolbitsami itd. ale nic tam nie ma za bardzo próbowałem też wywalić wszystkie kodeki jakie mam w kompie i też to nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...