Gość CBZ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Pil ktos ? Jest w Polsce ? Nawet nawet, nie jest zla, ale musi byc zimna, najlepiej z lodem w szklance ;] Znajomej zalecialo wanilia, to jej powiedzialem, ze ma wypaczone kubki smakowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 W Polsce nie ma jej jak również Sprite Zero i innych tego typu nowych produktów...Może pojawi się w okolicach listopada jak znam życie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Tej nie piłem a Sprite Zero piłem i dobre to :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 a w czym on jest "inny" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Sprite Zero, tak jak Coke Light nie zawiera cukru. Do slodzenia uzywa sie slodzikow, np. aspartamu. Powoduje on zmiane smaku i wlasciwosci kalorycznych produktu. Edytowane 16 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 I jest bardziej szkodliwy niż normalny sprite:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ale za to zwykły sprite jest pragnienie mi nie ma szans :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Ciekawe czemu w Polsce nikt nie sprowadza np. właśnie Coca Coli waniliowej, orange, jagodowej itd itp Przecież to by im schodziło ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Może to chwyt marketingowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 W sensie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 W Polsce najbardziej mi brak Pepsi/Coca-Coli itp z dodatkiem Cappucino/Kawy - to jest pyszne. Owszem, jest polo-cocta... ale to smakuje gorzej niż francuski produkt z serii "niska cena" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 W Polsce najbardziej mi brak Pepsi/Coca-Coli itp z dodatkiem Cappucino/Kawy - to jest pyszne. Owszem, jest polo-cocta... ale to smakuje gorzej niż francuski produkt z serii "niska cena" ... zalej sobie nescafe 3 w 1 coca cola :D niezla mieszanka, a jak pobudza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Ciekawe czemu w Polsce nikt nie sprowadza np. właśnie Coca Coli waniliowej, orange, jagodowej itd itp Przecież to by im schodziło ;P Schodziloby, albo i nie. A nie sprowadza tego CC, bo to sa koszty... Sprowadzaja to tylko [czasami] pewne sieci sklepow, ktore moga sobie pozwolic na taki wyskok. Reklama w tv, materialy merchandisingowe, zmiana standardow w lodowkach i wiele innych... CC jest nastawiona glownie na sprzedaz samej Coca Coli, reszta to tylko dodatek, choc i na nie jest parcie jak cholera. Edytowane 15 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 W Polsce najbardziej mi brak Pepsi/Coca-Coli itp z dodatkiem Cappucino/Kawy - to jest pyszne.Nie tak dawno była seria limitowana "pepsi cino" ;) Ja osobiście najchętniej spróbowałbym waniliowej, ta orange jakoś do mnie nie przemawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 waliniowa jest przeciesz normalnie dostepna w bomi - szkoda tylko ze 1,5 litrowa butelka kosztuje 9 zl :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 w bomi nie ma, przynajmniej koło mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 u mnie w pobliżu nie ma czegoś takiego jak "bomi", a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 a w trojmiescie jest ;P w alfa centrum medisonie czy klifie... a i widzialem dzis cole vanilowa w sklepie Albo w Rumi kolo mac'a, ktory znaja chyba wszyscy ktorzy jezdza na hel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ostatnio, we Francji widziałem i piłem Coca Colę Zero. Smakowała jak zwykła po przegotowaniu :P fuj. W Grecji kiedyś piłem "złotą" CC czyli bez kofeiny, również piłem waniliową :D mniam. A pomarańczową też bym chętnie spróbował :? szkoda, że nie ma nic takiego i muszę się zadowolić Pepsi Twist. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 w Galerii Bałtyckiej jest taki sklepik Kuchnie Świata (na dole) i tam macie różne smaki Coca Coli, widziałem Zero i Vanilla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja mam zero w szwajcarii. To jest coś co nazwałbym Coca-Cola Light "for men". Wprowadzili to, żeby faceci pijąc cole bez cukru nie czuli się dziwnie myśląc o reklamie w której kobiety stają się bardziej light dzięki temu napojowi. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Jeszcze tak o tym nie myslalem, dobre porownanie ;) Pamietam jak dzis, gdy sprobowalem tego szajsu... Wyplulem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 w reichu za to maja coca cole light bez kofeiny - nawet w smaku zwyklej coli nie przypomina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja nie piłem Coli Zero, ale kumpel ma rodzinkę w Niemczech i czasem mu przywiozą to chwali że dużo lepsza od Coli Light, prawda to czy mu sie wydaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zdecydowanie mu sie wydaje Coke Zero to na serio totalne scierwo, pierwsze co zrobilem po zasmakowaniu, to wyplucie calosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 a pamietacie jak kiedyś była pepsi blue :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 yes, dziwne to było, smakowało pepsi ale niebieskie ciekawe czemu nie ma coli, pepsi przezroczystej? po co pić te farby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ciekawe czemu nie ma coli, pepsi przezroczystej? po co pić te farby?jak nie ma, jak jest?! http://cgi.ebay.com/diet-crystal-pepsi-nev...1QQcmdZViewItem tylko troche droga teraz, bo juz od 14 lat nie produkuja... http://en.wikipedia.org/wiki/Crystal_Pepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Swego czasu jak jeszcze ojciec pracował w Szwajcarii to przywoził właśnie Crystal Pepsi - całkiem niezła była :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 w Niemczech zawsze pijam MezzoMix - to jest jakis produkt coca coli o smaku mocno pomaranczowym - mowie Wam - wzór. Szkoda że u nas tego nie ma, i pewnie nie będzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...