Tompior Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 yes, dziwne to było, smakowało pepsi ale niebieskie ciekawe czemu nie ma coli, pepsi przezroczystej? po co pić te farby? Cola bez farby jest zielona :P (albo przynajmniej kiedys byla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 ta cola jest w Polsce, np na bazarku na puławskiej, wawa, służew, ten bazar po stronie wydziału marketingu i zarządzania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 w czasie wakacji w angli ta cola schodziła prawie hurtowo jak w czwórke wpadalismy do tesco pół wózka było zapchane colą i sprite przy okazzji dziękujemy za buy one get one free :) u nas niestety nie ma podobnie jak wielu rzeczy nad czym ubolewam bo mieli tam trroche niezłych produktów, których u nas nie uświadczysz ale lipiec sie zbliża więc tylko to mnie trzyma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 @wirion: jaka cola? mezzomix? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 coca cola ta jest tylko droga cholernie, zrobie fotki butelce bo stoi na wystawie i pokaże jak bede miał okazje znowu tam przechodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Nasze spoleczenstwo jest za zdrowe(jeszcze) zeby bylo takie zapotrzebowanie na napoje bez curku, jak to ma miejscie z cola, sprite i innymi rzeczami. Np. w krajach takich jak UK czy Ireland sprzedaje sie to hektolitrami bo tam cale spoleczenstwo walczy z nadmiarem cukru. W praktyce wygalda to tak ze kupuje sie jakiegos fast fooda i do tego dietetyczna cole. Wyglada to zalosnie. Ja tam pije wode i herbate:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dziś piłem Coca Cole Waniliową i jest średnia... nic takiego, a dałem 8zł za 0,5l :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Omg na Ukrainie taka przyjemność za 2L kosztuje ciebie nie całe 4 złote :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 8600GT Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 U mnie w sklepie jest Cola Waniliowa itd. ale kosztuje 7 zeta (typ z niemiec sprowadza). A w Czechach, są takie bajery jak - Fanta Jagodowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 A ja znalazłem taką ciekawostkę przyrodniczą: # Pepsi Ice Cucumber (smak świeżych ogórków - limitowana edycja Japonia lato 2007)Coś dziwne gusta mają ci Japończycy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Dziś piłem Coca Cole Waniliową i jest średnia... nic takiego, a dałem 8zł za 0,5l :blink: wow, aj płąciłem w PL za 2L około 8-9zł xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 w Niemczech zawsze pijam MezzoMix - to jest jakis produkt coca coli o smaku mocno pomaranczowym - mowie Wam - wzór. Szkoda że u nas tego nie ma, i pewnie nie będzie :( Piłem ten wynalazek i jakiś taki nijaki. Szału nie robi, lepiej smakuje schłodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...