bythewayiam Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam! Gdy pierwszy raz instalowałam photoshopa wszystko było ok z kolorami , niestety niedługo potem z winy brata musialam zrobic formata i co idzie za tym ponownie instalowac photoshopa. Zamiast białego mialam zolty ale ustawiłam w color settings rgb monitor rgb czy cos w tym stylu i było ok. Problem pojawił sie znowu gdy chciałam uzyc opcji grayscale. Dodam ze mam wersje 7.0. Da sie cos z tym zrobic czy powinnam nowego photoshopa instalowac ? pozdr. i z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A sprawdzałaś inne opcje? Ja mam ustawione tak: Może coś pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bythewayiam Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 hm nic nie pomogło :mur: :mur: :mur: zalaczam załącznik zebyscie zobaczyli jak to mniej wiecej wyglada ( mam ustawione na monitor rgb zeby przynamniej cos bialego było ) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Strzelam: moze masz zwalony profil monitora? Ustaw jakis standardowy lub inny niz jest teraz. Edytowane 10 Września 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...