szymonsz Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Cześć Mam takie pytanie bo w Media Markcie w Katowicach znalazłem niezłą ofertę na notebooka Toshiba Satelite A200-1AE tylko chciałem od razu dokupić 1 kość ram - 1GB. Specjaliście w Media Markcie twierdzą, że jest to niemożliwe ponieważ w tym notebooku są już dwie kości po 512 a z tego co znalazłem w necie to jest tam jedna kość 1xGB. Czy możecie to również potwierdzić? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Gdy kupowałem swoją becną Toshibę A200-14E sprzedawca również twierdził, że posiada ona 2x512 ram. Po zakupie i otwarciu pokrywy okazało się że tkwi tam jedna kostka 1GB, więc z dołożeniem drugiej nie miałem żadnego problemu. Edytowane 10 Września 2007 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonsz Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Gdy kupowałem swoją becną Toshibę A200-14E sprzedawca również twierdził, że posiada ona 2x512 ram. Po zakupie i otwarciu pokrywy okazało się że tkwi tam jedna kostka 1GB, więc z dołożeniem drugiej nie miałem żadnego problemu. Rozumiem, dlatego właśnie chciałbym aby ktoś dosadnie potwierdził moją wersję, że w tym laptopie jest kość 1x1GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 jak jest 2x512 to je sprzedaj i kup 2x1gb a jak jest 1x1 to dokup 1gb, w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Myślę, że będzie tam kostka 1Gb. W moim lapku, też miał być zestaw 2x512, ale ku mojej uciesze okazało się, że jest to jedna kośc 1Gb. Drugą sobie dziś zamówiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...