Skocz do zawartości
Silliv

Obudowa Desktop Lub Micro Tower

Rekomendowane odpowiedzi

szukam obudowy typu DESKTOP lub MEDIA-CENTER ew.Micro tower nie za drogiej.Super wygladac tez nie musi ale musze tam wsadzic

Sempron3000+ z chlodzeniem ASUS CRUX K8M2

ASUS K8V-VM

GF 7600GT PALIT

FEEL 400W

1 naped DVD

Maxtor 250GB

2x512mb DDRam

No i byloby super jakby znalazlo sie miejsce na min1 dodatkowy wiatraczek

wszystko narazie siedzialo w zwyklej obudowie wiec problemow nie bylo.Jesli macie taka obudowe to chetnie ja kupie, jesli znacie lub znajdziecie model ktory bedzie odpowiedni do moich wymagan prosze dac znac

Edytowane przez Silliv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje Chieftec BE-01, w angeli są także w wersji bez zasilacza (ok 185zł) lub z zasialczem za ok 285zł, dla bezpieczeństwa kupiłbym wersje z zasilaczem, zamiast obecnej bomby czyli FEELa.

zasilacz chiefteca 350W jest bardziej wytrzymały od feela 400W gdybyś nei wiedział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogę ci powiedzieć że jak nie zamontujesz dodatkowego wentyla 80x80mm z min 2500RPm to będziesz miał 70C w budzie, bez znaczenia co tam wsadzisz ....

mATX = CoolerMaster 541/540 = super budki ...

MediaCenter typowy jest drogi, ceny w zasadzie od 400zł ale warto...

Ja sam uzywam MSI MediaLive = drogie ale wypasione po maksie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi