Narril Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Witam, Zaczne od tego, ze mieszkam we Wroclawiu, niedaleko Placu Grunwaldzkiego (okolice Sienkiewicza). Aktualnie mam lacze z firmy 'lannet' i nie jestem z niego zadowolony. Ciagle kiki, lagi doprowadzaja mnie do szalu, a lubie sobie pograc 'przez neta'. Szukam 1 mb dl i minimum 256kb upu, jakies propozycje ? Dziekuje za pomoc! P.S. Dialog odpada, bylem u nich i nie maja 'wolnych' przylaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Wiem , ze to nie na temat ale sam mam Lanet. Jesli masz to co opisujesz to mecz ich telefonem , to skutkuje. Sam wlasnie tak robie i nie narzekam. Place za 1MB i jest , czasem cos im siada ale po telefonach znowu ok. A place za to 59 zl...nie dostaniesz nic taniej...bez limitow. Jest jeszcze , albo raczej byla kiedys siec Magma w twojej okolicy , ale nie znam blizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Wolal bym zaplacic te 20zl, czy wiecej i miec swiety spokoj. ; ) Potrzebuje stabilnego lacza, to jest priorytet. Z lannetu jest stabilne.. do 14stej, po 14stej mam kiki co pol godziny i mnie to juz meczy, mam to lacze od roku i juz mam dosyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Dobrą opinią zawsze cieszyły się łącza chello z UPC. Niestety troche się cenią, ale jakość jest ponoć niezła. Osobiście moge polecić connecta, 49zł/mc i brak limitów, ale działa całkiem przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narril Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Lacze szybsze, za ~20 zl wiecej. Zadzwonie i sie dowiem o szczegoly i czy jest dostepne na mojej ulicy. Edytowane 11 Września 2007 przez Narril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuStaFaa Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Ja mam Dialog od 1,5 rorku, napierw w opcji 1mbit a teraz 2mbit-y i nie moge naprawde narzekac. Wszystko chodzi jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Potwierdzam powyższą opinie. Mam dokładnie tak samo, tylko, że 2 lata ;) conajmniej. Edytowane 12 Września 2007 przez mpConroe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...