karol_sc Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Witam, nadszedl czas na zmane komputera, troche czytalem ale do konca nie jestem zdecydowany co wziąsc zeby wszystko ze soba gralo jak nalezy, odrazu zaznaczam ze chce zrobic fajne oc na tym sprzecie, narazie mam cos takiego na oku procesor - Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz plyta - Microstar P35 NEO2-FR pamiec - KingMax DDR2 2GB 1066 dual channel grafika - GRAFIKA GIGABYTE GF 8600GT. PX 256 2DVI/TV BOX obudowa RAIDMAX X-Force Black co sadzicie o tym zestawie? zasilke mam chiefteca 420 z poprzedniego zestawu:) dodam tylko ze glownie chodzi mi o porade odnosnie pamieci, bo tutaj nie moge sie zdecydowac na cos co bedzie chodzilo elegancko z ta plytka? co fajnie sie podkreci:D z gory thx za pomoc Edytowane 10 Września 2007 przez karol_sc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 ramy zmien na a-daty extreme edition, a grafike na palita 8600gt sonic+. procka mozesz spokojnie wziac 4300 i sobie troszke pokrecisz. a co do zasilki to zastanawialbym sie nad wymiana...... za zaoszczedzony hajs z procka mozesz kupic np. be quiet! straight power albo corsaira 450w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_sc Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 a te ramy nie beda sie czasem gryzly z ta plyta? z tego co zdarzylem przeczytac przegladac posty, polecaja do niej wlasnie te kingmaxy lub ewentualnie goodram pro pc-900 cl 5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Nie będą się gryźć. Ew. płyta główna na Foxconna P35A. Grafikę zmień na Palita 8600gt (a jeszce lepiej minimalnie droższą wersję Sonic+). Cheftec sobie spokojnie da radę - sam mam Chieftecka 420W, chociaż mój akurat jest z tej cichszej, troszkę starszej, udanej serii. A co do procka jak wyżej - weź E4300 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...