qqrydza Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 model jazdy tej gry to porazka,na drzwiach od stodoly chyba sie lepiej jezdzi :lol2: ,grafa przyjemna ale nic wiecej-gre testowalem na ps3 Stawiam dychę :grin: , że poprawiłby się model jazdy gdyby ta gra na pieca nie wychodziła. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 To stracił byś dychę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Ja pogralem troche w demko ale na pieca i mi sie podoba. Chodzi to duzo lepiej niz Dirt a co do fizyki przeciez to nie symulator. To sie po prosto lepiej sprzeda i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Czy to ważne czy symulator czy arcade ? ;) Grunt że bardzo dobrze się gra, to chyba najwazniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Ja narazie mecze nissana. Drift calkiem calkiem. Mocne arcade ale jezdzi sie milo. Podobaja mi sie odglosy silnika w widoku ze srodka, szkoda ze zza samochodu nie slychac pracujacej turbinki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Zassałem i powiem jedno, graficznie bardzo przyjemnie. Fizyka jazdy jak po tafli lodu. IMO beznadziejnie. Jak gra stanieje to może i potem kupię,ale na razie postoje. Popieram odpalilem to i poczulem sie jakbym jezdzil pijanym ruskiem po lodowisku a ktos nasmarowal krawezniki i pobocza olejem :D Do tego demo na piecu jest zalosne nawet nie moge sie przelaczyc na pada zamiast klawiatury. Grafika swietna, calosc chodzi super plynnie , ale grac sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) http://sklep.wirtus.com.pl/produkt/238104 znalazl ktos taniej? moze zalozymy temat o tanich grach i ich przecenach? Mysle ze si przyda. Edytowane 17 Maja 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Dzisiaj pograłem w GRIDA. Ja na 99% zakupię tą grę, bo właśnie fajnie pograć w jakiś arcade w przerwach od FM2. Grafika ładna, zniszczenia bardzo fajne, a model jazdy - jak w Dircie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 8.5 Presentation The glossy, dynamic DiRT-style menus are back, but without the long load times. Grid is wrapped in a superior package, but the low car count is a bit disappointing. 9.5 Graphics Beautiful lighting, full damage modeling, great-looking tracks and lovingly-rendered cars, all running smoothly at top speeds? Yes, please. 8.5 Sound The menu music is great, and the cars purr and scream appropriately, even changing tone with each camera view. But the recorded dialogue gets repetitive too quickly. 9.0 Gameplay Grid gets racing right. The tracks are intense, the crashes are spectacular to behold and the cars are a blast to drive. 8.0 Lasting Appeal It will take you a good long while to reach the top of the rankings in Grid's single-player mode, and there's full multiplayer as well. 8.7 Great OVERALL We tested Grid on both Xbox 360 and PlayStation 3 and saw very little noticeable difference between the two performance-wise, although loading times did seem a bit longer on the PS3. We also tested a force-feedback racing wheel with the PS3 version of the game, and found it worked well, as Grid includes full wheel support and adjustment. http://ps3.ign.com/articles/876/876208p1.html 9/10 from Eurogamer http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=142296 Zapowiada się nieźle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 W koncu mialem chwilke wypalic demko na plytce i sprawdzic co ten Grid jest wart. Generalnie duze zaskoczenie, myslalem ze bedzie sporo gorzej. Grafa super, HDR wydaje mi sie ze nie wali tak po galach jak to mialo miejsce w Dircie, jezdzi sie spoko, mega arcadeowo ale fajnie. Ale fun zaczyna sie dopiero po wylaczeniu wszystkich wspomagaczy prowadzenia :D A powtorki to istny majstersztyk - przejazd w SF na powtorce wyglada jak fragment dobrego filmu akcji made in USA. Nie rzuce sie na gierke od razu, ale z pewnoscia jest to tytul ktory warto pomeczyc. Gdybym mial oceniac gre po demie to dalbym mocne 8, a mysle ze pelna wersja ze wszystkimi trybami gry bedzie mogla liczyc na punkt wiecej. 9,5 od Eurogamera wcale nie jest chyba na wyrost ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Mi w demku podpasował tylko drift. Naprawdę fajnie się poślizgać tak 4fun. Nie jest za trudno, ani dziecinnie łatwo jak w nfs'ach ;] Reszta jakoś średnio do mnie przemawia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Mi w demku podpasował tylko drift. Naprawdę fajnie się poślizgać tak 4fun. Nie jest za trudno, ani dziecinnie łatwo jak w nfs'ach ;] Reszta jakoś średnio do mnie przemawia :> Podpisuję się pod tym. Wyścigi zbyt arcede'owe jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Codemasters Talks PS3 GRID Vs. Xbox 360 With GRID coming out next week, it's crunch time for Codemasters to get things right after the underwhelming demo. According to executive producer Gavin Raeburn (aka Uncle Chewy), not only have there been major improvements made, but there's more tweaks on the way in patch form. "Firstly, we v-sync every frame, but allow the game to overrun if needed, which is very rare and is much preferable to a complete frame drop," he wrote on the company's official forum. "Secondly, our performance tests show that the 360 is running at a rock solid 30fps and the PS3 rarely drops, being rock solid 99% of the time. San Fran in the demo is probably our worst performer when the action gets really heavy on a couple of those long straights," Raeburn continued. "Thirdly, we don't lead on any platform. We have dedicated teams on each platform as that is the only way to get the best from each of them," he added. "Fourthly, there are some extra performance improvements between the demo and release on PS3 as we were tuning right to the last minute. This should be apparent in our forthcoming reviews. Just to be on the safe side, we also have some further improvements lined up our patch," concluded the Codemasters exec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Czyli zaczyna sie pecetowy standardzik - wypuszczamy byle szybko i latamy patchami <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 http://www.gametrailers.com/player/34450.html moja chęć na tą grę sięgnęła zenitu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Ja odkąd pobrałem demo cały czas gram i się oderwać nie mogę xD Powtórki są boskie, szkoda, że takich nie ma w Burnout Paradise ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 powiem szczerze, ze ta gra nie dla mnie, juz chyba za stary jestem, pogralem godzine i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 bardzo fajne demko takie zniszczenia i replaye chciałbym widzieć w FM3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 moze wkońcu dorobie sie tego dysku <_< i ściągne sobie te demo aby zobaczyć jaka to gra. Bo opinie są różne a w ciemno nie bede kupował hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Sciagnij sobie przez torrenta i wypal na plytce, ja tak wlasnie obadalem to demko ;) i bylo warto mimo dlugich loadingow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Lub ściągnij stąd: http://xboxlivefiles.com/?p=file&id=329 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 o Dzieki wielkie :) już ssie :) a wogole to mam nadzieje ze to sie odpali bo konsola moja jest nie przerobiona i nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 To demo nie pełna;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 To demo nie pełna;] e tam :/ nie umiem tego wypalić z tej strony :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 A czytałeś FAQ? Chyba nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 @MacOSek a może w dwóch prostych, polskich zdaniach napisałbyś jak wypalić płytkę? Bo ja tam widzę tylko bebłot o konfiguracji router'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 No przecież tam jest wyraźnie napisane: 3. Can I run files you link to from a CD or DVD? No, you have to install them from Xbox LIVE Marketplace (check Importing files to local server and Installing files on 360 in this tutorial). Czyli wypalić tego nie możesz ;) Teoretycznie... W praktyce chyba się da, ale nie próbwałem. Na p.r.g.k piszą, że wystarczy: 1. wypalić na płytce katalog typu: /content/45418840/733e662b098329096d432a1cfcdfb86feab03fad.xcp 2. wsadzić płytkę do iksa 3. wejść do biblioteki gier 4. gra powinna się tam pojawić Zaznaczam, że nie testowałem tego. Niczego nie gwarantuję. Więcej szukajcie na grupie pl.rec.gry.konsole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 1. Zrób folder o nazwie "Content". 2. Następnie zrób folder o wdzięcznej nazwie "0000000000000000". 3. Otwórz archiwum z grą, powinien być tam folder 4D5787DE lub 4E4D87E6 lub podobny, ale z podfolderem 00080000. 4. Skopiuj ten folder z archiwum do folderu "00000...". 5. Wypal płytkę z jak najmniejszą prędkością, sesji nie musisz zamykać, możesz wtedy dograć inne demka. Triale z Live także nagrywamy do folderu "0000..." ale mają taką strukturę: 58410865 następnie podfolder 000D0000 Pierwszy lepszy sposób z googla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Hmm, tak sobie teraz pomyślałem. Czy można np. takim ściganiem z ftp ominąć blokadę tygodniową dla ludzi z kontami Silver?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 7. I have a Silver account. Will I be able to access "Gold" content? Nope. Ściągnąć ściągniesz. Przy uruchamianiu pewnie sprawdza typ konta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...