janekwisniewskipadl Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Chcialem zmienic na cos nowszego swoj sprzet... budzet 1000zl... http://sklep.benchmark.pl/pelny_40556.html http://sklep.benchmark.pl/pelny_42571.html Amd? I jakas tania plyta lepsza czy moze Intel i P35 Neo-FR a kiedys sobie zmienie na cos typu 6750? Jaki procesor wydajniejszy? Bo ja juz nie wiem.. moj brat ma 6750 a moj kumpel AMD 6000+ i w sumie roznicy nie widze ale slyszalem ze jak do 500zl to brac AMD a jak ma sie na procka wiecej to Pentium lepszy co jest chyba logiczne bo nie widzialem procka AMD drozszego niz 600zl :PP Nie maja sie chyba czym reprezentowac w tej klasie.. Oczywiscie bede krecic wiec biore OCZ 2x1GB, dysk mam, reszte mam, musze jeszcze jakas tania grafe pod PCI-E wymyslic.. najtansze co moze byc bo nie gram wogole, jak kiedys wzielem Radka 9550 tak teraz cos bym wzial w jego stylu.. moze ATI X300? pozdrawiam Edytowane 10 Września 2007 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 E2140 Foxconn P35A grafika - to może kup chociaż 6600GT z allegro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Troche drogo :PP ale tak sobie mysle ze do PS by starczyla, jaka dokladnie? ;-) MOBO napewno lepsza od Neo-FR? Jakbys mogl rozwinac roznice :D na benchmarku w fr http://sklep.benchmark.pl/pelny_44033.html jest napisane ze nie obsluguje SLI, czyli dwoch kart graficznych na raz, tak? To po co dwa pci :P Edytowane 10 Września 2007 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 SLI (nVidia) nie obsługuje, natomiast obsługuje CrossFire (ATI). SLI obsługują chyba tylko płyty z chipsetem nForce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 MOBO napewno lepsza od Neo-FR? Jakbys mogl rozwinac roznice :D na benchmarku w fr http://sklep.benchmark.pl/pelny_44033.html Tej nie bierz, coś kręcą. Niby sprzedają Neo2-FR (no właśnie crash tam jest 2), a na zdjęciu jest Neo2-FIR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Czyli tylko dwa radki bede mogl wsadzic, troche lipa :P wiec brac msi czy foxconn..? Osobiscie bardziej przekonany jestem do msi :P Biore MSI Neo2-FR ;) hmmm to teraz kwestia pamieci, ktore lepiej sie pokreca? OCZ? http://sklep.benchmark.pl/katalog_5283.html Troche rodzajow tych OCZ jest ;PP kto mi odpowie? :) P.S. Macie moze kanal IRC..? Edytowane 11 Września 2007 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 MSI możesz brać, jak sobie będziesz umiał ustawić timingi, alphy itp. memy - a może Goodram PRO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 a nie zastanawiales sie nad jakas plyta glowna ze zintegrowana karta graficzna? zaoszczedzilbys troszke pieniazkow, tylko ze w tym wypadku musialbys sie kierowac w strone amd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 niekoniecznie, bo jest jeden dobry rodzynek pod 775, tyle, że drogi - Abit z X1250 (Fatal1ty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junioor Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 nie doczytales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 I co ja z tym AMD zrobie :PPP pozatym 6600GT do grafiki w photoshopie w sam raz powinien byc, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solti Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 6600GT do grafiki w photoshopie w sam raz powinien byc, nie?Do obróbki grafiki to wystarczy cokolwiek, byle potrafiło poprawnie wyświetlać paletę kolorów. Czyli w praktyce każda karta od GF4 i Radeona serii 9xxx będzie się nadawała. Podobno starsze karty od wymienionych przeze mnie (konkretniej tylko niektóre modele, zwłaszcza NVIDIi) miewają z tym problemy. Do tych celów liczy się tylko procesor i ram, duuuużo ramu. No i jak najszybszy hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Czyli tylko dwa radki bede mogl wsadzic, troche lipa :P wiec brac msi czy foxconn..? Osobiscie bardziej przekonany jestem do msi :P Biore MSI Neo2-FR ;) hmmm to teraz kwestia pamieci, ktore lepiej sie pokreca? OCZ? http://sklep.benchmark.pl/katalog_5283.html Troche rodzajow tych OCZ jest ;PP kto mi odpowie? :) P.S. Macie moze kanal IRC..? OCZ platinium rev2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Dziekuje wybranym slicznie :D jeszcze tylko sie zastanowie nad mobo bo mam 4-5 do wyboru w cenie 380-420 zl a nie chce bubla kupic i bede szczesliwy xDDD heheh jak ktos ma uwagi to nadal moze walic smialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...