Winternight Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Witam, wszystko zaczeło się kiedy chciałem odinstalować sterowniki do karty muzycznej ponieważ zakupiłem nową. Użyłem Driver Cleanera (pewnie coć źle zrobiłem). Wyłączyłem kompa, włożyłem nową kartę dźwiękową i kiedy chce uruchomić kopma pojawia się komunikat "brak pliku NTLDR naciśnij Ctrl+Alt+Delete aby zrestartować". Przeczytałem że trzeba w takiej sytuacji zrobić naprawę systemu. Niestety naprawy nie dało się zrobić. Postanowiłem sformatować parycję systemową i tu jest problem - kiedy instalator sformatuje partycję i skopiuje pliki komp uruchamia się ponownie ale zamiast kontynuować instalację zaczyna ją od początku i tak w kółko. Próbowałem po sformatowaniu itd. i restarcie kompa zmienić żeby startował z dysku ale wtedy pojawia się to co wcześniej "brak pliku NTLDR naciśnij Ctrl+Alt+Delete aby zrestartować" Proszę o pomoc już niwewiem co robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winternight Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Ok problem rozwiązany, trzeba było najpierw usunąć wszystkie partcje z dysku, później je na nowo utworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 nie baw sie na przyszlosc w tego typu programy....najlepiej stawiac system od nowa ale jak juz to tylko deinstalacja z windowsa i instalacja nowego sprzetu.... tez mialem taki klopot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...