sylwia03 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Czy jest jakiś sposób na zmiane koloru obudowy laptopa, moze jakies naklejki farby czy coś. bo chce sobie kupic laptopa i jesli chodzi o parametry to podoba mi sie toshiba L 40-12x co jest teraz w promocji w media ale kolor obudowy przy klawiaturze jest troche za bardzo jaskrawy jak dla mnie ( taki mocny srebrny). nie wiem moze sie do niego przyzwyczaje ale jesli nie to chcialabym wiedziec czy jest jakas opcja na jego zmiane. może to i głupi problem ale to mój pierwszy laptop i troche jednak zwracam uwage na wyglad tym bardziej ze mu sie juz przyjrzalam i kolor troche mnie razil. chociaz widzialm tez w promocji w innym sklepie asusa X51Ro podobnych parametrach i lagodniejszym kolorze ale ludzie mowia ze toshiba lepsza. z gory dzieki za pomoc. bede bardzo wdzięczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 jasne, ze mozna, rozebrac i do lakiernika = utrata gwarancji twoj wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 A tutaj bez utraty gwarancji :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Cytat przy klawiaturze więc raczej sposób kucyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 asus tez jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Najlepiej oddac do profesjonalnego serwisu. Slyszalem ze nie traci sie gwary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Wapniaczek napisał(a): Najlepiej oddac do profesjonalnego serwisu. Slyszalem ze nie traci sie gwary Jeżeli w serwisie mają cześć której kolor ci się nie podoba to może wymienią. Należy jednak pamiętać, że taką część muszą posiadać, np. z podobnego modelu. Niestety z tego co wiem, taką część w innym kolorze trudno będzie znaleźć. Ja polecam tobie kupno ASUSa, który jest równie dobry jak Toshiba przy czym, według mnie, ma ładniejszy design. PS: Malować możesz, ale po gwarancji. Przed istnieje za duże ryzyko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 A ktos wie gdzie maluja jakos fajnie w Krakowie? Bo mam wytarta farbe w tym miejscu, gdzie klade nadgarstki oraz na przyciskach od touchpada i pasowaloby cos odnowic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...