cOyOte Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 gdy chce sobie zapisac stronake z artykulem z tweak'a (pelna z grafika) to internet explorer 5.5 wyswietla mi blad ze nie moze zapisac tej strony :( wiek ktos moze czy to jest blad zwiazany z softem czy moze konfiguracja serwera tweak'a?? ps. gdy chce zapisac tylko strone html (bez grafiki) nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Inne strony zapisuja sie bez problemow, u mnie tez tak sie dzieje (IE6) i u innych moich znajomych tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 gdy chce sobie zapisac stronake z artykulem z tweak'a (pelna z grafika) to internet explorer 5.5 wyswietla mi blad ze nie moze zapisac tej strony :( wiek ktos moze czy to jest blad zwiazany z softem czy moze konfiguracja serwera tweak'a?? tak to jest blad - ale shitu o nazwie IE - ja nie mam zadnych problemow z zapisywaniem - ale uzywam Opery 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 gdy chce sobie zapisac stronake z artykulem z tweak'a (pelna z grafika) to internet explorer 5.5 wyswietla mi blad ze nie moze zapisac tej strony :( wiek ktos moze czy to jest blad zwiazany z softem czy moze konfiguracja serwera tweak'a?? ps. gdy chce zapisac tylko strone html (bez grafiki) nie ma problemu No to Benek rozwiazal twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 gdy chce sobie zapisac stronake z artykulem z tweak'a (pelna z grafika) to internet explorer 5.5 wyswietla mi blad ze nie moze zapisac tej strony :( wiek ktos moze czy to jest blad zwiazany z softem czy moze konfiguracja serwera tweak'a?? tak to jest blad - ale shitu o nazwie IE - ja nie mam zadnych problemow z zapisywaniem - ale uzywam Opery 8) opera mnie denerwuje z tego wzgledu, ze nieprawidlowo wyswietla niektore strony... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 opera mnie denerwuje z tego wzgledu, ze nieprawidlowo wyswietla niektore strony... :( to masz problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Mozilla 1.0 Final juz jest. Sprobojcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Opera jest GITNA ... IE się CHOWA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...