mati_pl Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 cpu: q6600 + 120 eXtreme + scythe 120mm 1200rpm mobo: asus p5k zasilacz: Corsair 520W Który program kłamie, a który pokazuje prwadę?? I co to jest ten AUX bo 125C trochę mnie martwi (o ile jest to prawdziwy odczyt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win32 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Myślę że najbardziej wiarygodny jest CoreTemp :) Co do AUX to IMO jest to wirtualny odczyt - pochodzi z wolnego kanału chipa który zajmuje się monitorowaniem temperatur. Producent po prostu go nie wykorzystał :) - z resztą jak widzisz jego oprogramowanie wcale go nie pokazuje ;) . Współcześnie AUXy to w 90% czujniki widmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 to co pokazuje 16*C na cpu klamie, bo ac nie jest w stanie schlodzic ponizet temp. otoczenia. a aux to tak jak win32 pisal - nieuzywany kanal, na ktorym nie ma czujnika, jakis wirtualny odczyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Który program kłamie, a który pokazuje prwadę??Nauczcie sie ludzie, że programy kłamią ZAWSZE i jest dziełem przypadku, że wyniki bywają zbieżne z rzeczywistością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...