kucyk Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) www.wrc.comwww.rallyireland.orgMapka Zawody odbeda sie w okolicach Sligo, jezeli nic sie do tego czasu nie wydarzy to bede tam! Czy ktos z obecnych w IRL Polakow sie wybiera? :) Edytowane 12 Września 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 @kucyk, gdzie Ty mieszkasz ? [; Ja bym pojechal, ale raz, ze jest daleko f_pyte, dwa - nie wiem czy bede mial wolne, ale to da sie zalatwic [; Jesli wszystko bedzie ok, to sie wybiore, z checia sobie popatrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zależy w jakich godzinach będzie ale może chociaż w tym roku by mi sie udało dotrzec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A byliście w sierpniu w Phonix Park na wyścigach na 1/4m ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Ja bede, laska chetnie tez pojedzie ze mna. A o Phonix Parku w tym roku zapomnialem byly znowu wyscigi i bugatti jezdzilo....te 1001km..trudno sie mowi. O 1/4 mili nie slyszalem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 i bugatti jezdzilo....te 1001KM :huh: o kurcze to tym bardziej żałuje że nie byłem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 rafa - Dublin is Dublin! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ja bym może i jakoś dotarł tam (w c**j drogi) ale niestety - w tym czasie praca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 rafa - Dublin is Dublin! :DMyslisz że w Galway nie ma fajnych furek? B-) Dublin mi nie imponuje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...