Gość cwaniak0 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Chce se założyć neostrade ale nie wiem jaki pakiet instalayjny wybrać czy USB czy Ethernet ??? Bo mówią że do Ethernet żadnych strowników nie trzeba ale i tak nie wiem co wybrać doradźcie. Bo ja tak se myśle że Ethernet chyba lepszy co o tym sądzicie ??? I czy każdy komputer ma wejście Ethernet ??? Edytowane 13 Września 2007 przez cwaniak0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Ethernet lepszy bo wiadomo ze USB to tylko "emulacja" karty sieciowej. Jesli masz w komputerze karte sieciowa to nie bedzie z tym problemu. U mnie po przesiadce z modemu USB na router Ethernet pingi spadly o okolo 5ms wiec nawet dla tych pingow warto.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jak masz modem z routerem (wersja ethernet ;) ) to można chyba podpiąć wiecej niż jeden komp, a do usb nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zdecydowanie Ethernet , zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TT05 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Z modemami USB zawsze były problemy na czymś innym niż Windows. Przy ethernecie i skonfigurowanym routerze najtrudniejszym zadaniem jest umieszcze kabla w karcie sieciowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...