Caleb Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Siema, mam pewien problem. Nabyłem mp3 creative Zen Stone 1GB i ni cholery nie chce działać. System ma spore problemy z natychmiastowym wykryciem urządzenia. W zasadzie żeby je wykryć to musze ponownie instalować program do niego. Aktualizacja firmware i format dysku za pomoca softu creative nie chca się wykonać oznajmiając to komunikatem: Nie wiem co jest grane – od początku są jakieś problemy, na sama mp3 tez nie idzie się dostać bo „nie jest dostępna”. Moze to kwestia dogrania czegos? Pomocy panowie bo już nie ręczę za siebie ... PS: Urzadzenie widac jako dysk wymienny (0 bajtow), niestety nie mozna go sformatowac recznie - może sa jakieś programy do tego typu operacji i to nie ze stajni Creative? Natomiast gdy probuje go otworzyć to widze komunikat: "włóż dysk H bla bla ... " albo error "nie mozna wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We/Wy" PS2: Za pomoc stawiam browara ;] Edytowane 13 Września 2007 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...