Bartek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Heimdal, może 2 , Core Design pierwsza częśc mojej wypowiedzi nie była do Ciebie to 2 część? http://img408.imageshack.us/my.php?image=1331qf5.jpg Jedna z trudniejszych z Amigi Edytowane 16 Września 2007 przez Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Wolfchild, zadawaj jeszcze raz, ja idę spać ;) Jako ciekawostka: animację z intro (gdy Saul spada w przepaść i zmienia się w wilkołaka) wykorzystano w teledysku 2Paca "Do 4 Love". Edytowane 16 Września 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 ja tez dobranoc all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 to ja zadam coś łatwego dla odmiany: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Blinx: The Time Sweeper dam cos prostszego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Storm Swiv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) ta,est swiv :P Edytowane 17 Września 2007 przez johnny00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Coś łatwego, genialny klasyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Ghosts 'n Goblins moje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Stuntman z Pegasusa, jedna z lepszych pozycji :P Edytowane 17 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) god damn, w dwie minuty... A myslalem, ze bedzie problem ze zgadnieciem :] gwoli scislosci to "Ultimate Stuntman", ale uznaje ;) Edytowane 17 Września 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) god damn, w dwie minuty... A myslalem, ze bedzie problem ze zgadnieciem :] gwoli scislosci to "Ultimate Stuntman", ale uznaje ;) Troche sie pogrywalo w ta gierke, poczatku nie pamietalem, ale juz mi sie rozjasnilo jak napisales ;] Zraz cos zadam, musze skoczyc do lazienki ;] EDIT: Co to ? [; Edytowane 17 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 wyglada jak scena z ghost busters, ale gierka nie wiem jaka :P w ogole same gierki z amigi pegaza itp leca ^^ az sie lezka w oku kreci.. nie dajcie tylko fallouta bo jak widze screena to od nowa musze przejsc w inny sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Czyżby GhostBusters? (książe Vlad :-) ) EDYT -> johnny00 był pierwszy. Edytowane 17 Września 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Dobra, dobra, ale byly 2 czesci :P Zartowalem, GostBusters II, johnny00 - zadajesz ;) Edytowane 17 Września 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 wybieram gry ktorych siega moja pamiec z dobrym wrazeniem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Utopia. EDYT- i jeszcze "podtytuł" (żeby nie było)- The Creation of a Nation Edytowane 17 Września 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 od razu nowe zadawaj jak jestes pewny odpowiedzi :] i masz racje to utopia.. nawet podtytul sie zgadza ale nie jestem czepialski :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Wspomnień czar :-)... Łatwe będzie- i do tego jeszcze łatwy screen- jedna z pierwszych gier na PC (na rivieTNT, heh) którą przeszedłem "od deski do deski" i to bez czitów: Edytowane 17 Września 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Evolva jedziemy dalej... na 100% Commando, zadawaj ;) Edytowane 17 Września 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Trespasser?? Edytowane 17 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) jest to zapewne "Jurassic Park: Trespasser" ja daje jak zwykle cos latwego :P eh gregor byl pierwszy :D na moje nie trzeba odpowiadac.. ale mozna ^^ gregor ty zadawaj Edytowane 17 Września 2007 przez johnny00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Chyba byłem pierwszy :P . Juz daję kozaka ;). Za małolata chyba malucha wtopiłem na automatach :P. Edytowane 17 Września 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Commando zdaje się- jednak poproszę o weryfikację. Była młucka ;-) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 tez mi sie wydaje ze tytul to byl commando.. alereki sobie nie dam uciac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Jak nie jak tak !! Dalej jedziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Też łatwe- ile to godzin spędziłem nad tą gierką: EDYT- myślałem że łatwe (a może nikt tu nie zagląda)- idę spaciu, więc kto zgadnie niech zadaje. Edytowane 17 Września 2007 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Push Over odemnie cos latwego -dodam tylko ze to totalny klasyk i wstyd go nie znac:) Edytowane 18 Września 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 o w morde pamietam ta gierke jak sie na 2ch smigalo :D tytul to chyba walker.. ale nie jestem pewien.. jak tak to kto inny zada zagadke bo bede o 19 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 walker, walker - ostatnio pogrywalem na emulatorze amigi na PC :-) Przypomnialy mi sie czasy amigi :-) Generalnie polecam emulatory amigi - niepowtarzalne gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...