MacOSek Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 blood Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 ależ to była gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) F-Zero X ;) edit: a jeszcze jeden FPS: edit2: zadajesz coś za łatwe te moje zagadki ;) Edytowane 18 Września 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Heretic. Zaraz coś podam... Mało znana gra, możecie mieć problem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Kroniki Czarnego Księżyca/Black Moon Chronicles grało się w to trochę :D Moja zagwozdka :) Edytowane 18 Września 2007 przez Marvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Moonstone Troche za latwo idzie wiec teraz postanowilem nie dawac calego screena tylko kawalek po ktorym powinniscie poznac gre. Na poczatek cos latwego, jakis czas temu gra byla slawna na youtube z powodu swietnej recenzji. Po tej wskazowce nie powinno byc problemu :] Edytowane 18 Września 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Moonstone Troche za latwo idzie wiec teraz postanowilem nie dawac calego screena tylko kawalek po ktorym powinniscie poznac gre. Na poczatek cos latwego, jakis czas temu gra byla slawna na youtube z powodu swietnej recenzji. Po tej wskazowce nie powinno byc problemu :] pojechales ostro ... po takim skrawku czegos co wyglada na sam tekst i nie musi byc koniecznie screenem z gry .... moze Metal Gear Solid: portable ops ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jest wskazowka, zreszta jak ktos gral to pozna na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 jest wskazowka, zreszta jak ktos gral to pozna na 100%Wrzuć obrazek na jakiś sensowny serwer, bo cały czas znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 nie widac obrazka .... ale strzele , God of War 2 ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Might & Magic II SNES moja: Edytowane 18 Września 2007 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Alien³, screen chyba z wersji na Segę Genesis. EDIT: OK, coś łatwego. Część słynnego cyklu gier przygodowych / RPG (pełny tytuł mile widziany): EDIT 2: WeqWeq zgadza się, popraw tylko linka w swoim poście. Edytowane 18 Września 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 zgadza sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) EDIT: OK, coś łatwego. Część słynnego cyklu gier przygodowych / RPG (pełny tytuł mile widziany): ULTIMA 8:Pagan teraz cos ode mnie :P z segi :D Edytowane 18 Września 2007 przez WeqWeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Ultima, ale która część nie spamiętam. Zresztą nigdy nie byłem wielkim fanem tej serii. Jedyne co teraz przychodzi mi do głowy to online :D Ups spóźniłem sie ździebko :) Na dodatek źle odpowiedziałem XD Edytowane 18 Września 2007 przez Marvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Ninja Gaiden Ciekaw jestem, czy ktoś grał w... Bardzo interesująca gra. No i takie pytanie: czy można dawać screeny z gier, które nie miały jeszcze swojej premiery? Edytowane 18 Września 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Space quest? Tylko nie proś o numer ;] Edytowane 18 Września 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Space quest? Tylko nie proś o numer ;] Oj, nie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Ciekaw jestem, czy ktoś grał w... http://images27.fotosik.pl/83/3e0e14d68baf3bf3.jpg Bardzo interesująca gra. może jakaś podpowiedź? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 może jakaś podpowiedź?właśnie , bo topic sie "zaciął" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Widzę właśnie - a to ciekawe... :) Gra z 2004 roku, jest drugą z czterech części serii (każda jednak nazywa się inaczej, lecz trzy z nich mają jedną wspólną cechę w tytule). No i: okropnie wciąga, pomimo że jest krótka i ma archaiczną grafikę. Jeżeli nikomu się nie uda, to będzie kolejna podpowiedź, która zapewne rozwieje wszelkie wątpliwości :). Edytowane 19 Września 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) 7 Days a Skeptic, gierka do ściągnięcia za friko z http://www.fullyramblomatic.com/7days/. Szukam kolejnej zagadki, tym razem wrzucę coś łatwego... EDIT: ten pan (i pięciu pozostałych) jest bohaterem jednej z najlepszych strzelanek w jakie grałem. Wersja na Amigę bije wszystkie inne na głowę, zwłaszcza fenomenalną muzyką: EDIT 2: @Bartek - zgadza się, a teraz dawaj coś trudniejszego. Edytowane 19 Września 2007 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 CHAOS ENGINE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) 7 Days a Skeptic, gierka do ściągnięcia za friko z http://www.fullyramblomatic.com/7days/.Świetnie :). Grałeś? Ja rok temu przebrnąłem przez dwie pierwsze części (są genialne, jak dla mnie), ale Trilby's Notes sobie darowałem, bo sterowanie było dość trudne. Ostatnio pojawiła się część czwarta; muszę znaleźć trochę czasu dla Chzo Mythos. Edytowane 19 Września 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Świetnie :). Grałeś? Ja rok temu przebrnąłem przez dwie pierwsze części, ale Trilby's Notes sobie darowałem, bo sterowanie było dość trudne. Ostatnio pojawiła się część czwarta; muszę znaleźć trochę czasu dla Chzo Mythos. Nie, ale ściągnąłem wszystkie części, zerknę skoro zachwalałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 CHAOS ENGINEnie zgadl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...5f18f15aa0.html Kiedyś kasowała kasę z kieszeni w salonie jak odkurzacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Vendetta łatwizna teraz: ps. Bartek: przed wysłaniem pliku zmień jego nazwę, bo "vendetta.png" może być dużą podpowiedzią ;) edit: Bartek: oczywiście, zadajesz ;) Edytowane 19 Września 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...